Antena Căutare

O femeie a găsit un câine abandonat, cu o jucărie lângă el. Ceea ce a urmat a fost neașteptat. Ce a descoperit

O femeie mergea cu mașina pe un drum atunci când a găsit un câine abandonat. L-a luat în mașină, l-a dus acasă, dar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

diferite imagini cu cainele abandonat si jucaria lui (un leu) Galerie
După ce femeia l-a salvat, ceva complet neașteptat s-a întâmplat cu câinele | sursa foto: Profimedia

Era o zi ca oricare alta atunci când o mamă în vârstă de 29 de ani a observat silueta unui animal în depărtare. Curioasă, aceasta a oprit mașina pe marginea drumului și s-a apropiat încet de câinele abandonat. L-a luat acasă ca să îl îngrijească, dar apoi a făcut o descoperire complet neașteptată.

O femeie a găsit un câine abandonat și l-a luat acasă ca să aibă grijă de el, dar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mamă pe nume Jayme Lechien din Matthews, un oraș din Jefferson Township, comitatul Grant din statul Indiana (Statele Unite ale Americii). Aceasta se afla la volanul mașinii și conducea atunci când ceva i-a atras atenția în depărtare. Pe măsură ce se apropia, mama de 29 de ani a realizat faptul că a găsit, de fapt, un câine abandonat. A lăsat mașina pe marginea drumului și s-a apropiat de animalul părăsit de stăpânul său. Tot ce i-a lăsat patrupedului a fost o jucărie: un leu trist, cu o lacrimă la ochi.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

După ce s-a uitat mai atent, femeia și-a dat seama că are de-a face cu o femelă. I-a pus numele Sprout și a decis să ia animalul acasă, pentru a-i da apă și hrană și pentru a putea să îl îngrijească. L-a urcat în mașină și a încercat, pe cât posibil, să îi ofere condițiile unui trai bun. Totuși, în scurt timp, Jayme Lechien a făcut o descoperire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ceea ce inițial era un câine trist, cu privire deprimată, anxios și speriat s-a transformat total și a devenit un patruped plin de viață și de energie. Femeia, care se ocupă cu salvarea animalelor rănite sau abandonate, a încercat să îi caute câinelui un stăpân potrivit încă din primăvara anului trecut.

Citește și: Un câine și-a salvat stăpânul de șapte ani, după ce i-a „mirosit” problema de sănătate. Incidentul a devenit imediat viral

Totuși, pe măsură ce lunile au trecut, animalul a devenit tot mai apropiat de familia doamnei și nu este exclus ca acesta să fie adoptat definitiv chiar de către salvatoare. Fiecare poză publicată de Jayme cu Sprout devine virală și adună instant numeroase comentarii și reacții.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O femeie de 51 de ani îi surprinde pe toți când dezvăluie ce meserie are, de fapt. Ce „secret” ascunde... Cine l-a detronat pe Elon Musk din topul celor mai bogați oameni ai lumii. Ce s-a întâmplat cu producătorul de mașini el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x