Antena Căutare

O femeie a slăbit 70 de kilograme, după ce i s-a spus că e prea grasă ca să viziteze o anumită țară. Cum arată azi

O femeie a slăbit 70 de kilograme și a trecut printr-o transformare uluitoare, după ce i s-a spus că este prea grasă ca să i se permită accesul într-o anumită țară. Azi, puțini o mai recunosc.

Galerie
Astăzi, femeia arată într-o formă de zile mari | sursa foto: Profimedia

O doamnă în vârstă de 37 de ani a trecut printr-o situație greu de imaginat atunci când i s-a spus că este prea grasă pentru a putea primi viza de turist pentru Noua Zeelandă. Acesta a fost momentul în care femeia a decis să facă o schimbare radicală și să se apuce de slăbit. Azi, aceasta arată complet diferit și puțini o mai recunosc.

O femeie a slăbit 70 de kilograme și a trecut printr-o transformare uluitoare, după ce i s-a spus că este prea grasă ca să viziteze o anumită țară. Cum arată azi

Acesta este incredibila transformare prin care a trecut o femeie pe nume Effy Murphy, în vârstă de 37 de ani. Într-o zi, doamna a decis că și-ar dori să meargă într-o vacanță cu familia în Noua Zeelandă, însă atunci când a aplicat pentru viză nu mică i-a fost surpriza atunci când i s-a spus că, din cauză că este prea grasă, nu i se poate da viza ce îi permite accesul în țară.

Citește și: Tatiana Final Boss, transformare uriașă. A slăbit 80 de kilograme și nu mai arată deloc așa

Articolul continuă după reclamă

Dezamăgită și furioasă, Effy Murphy a înțeles că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața ei.

Femeia a avut tendința să se neglijeze, mai ales după cele trei nașteri.

„Obișnuiam să mănânc mâncare de tip junk food, meniuri mari de la fast food, cu multe sucuri pline de zahăr. Mâncam uneori două meniuri comandate la fast food pe zi, iar între mese mâncam chipsuri și alte gustări bogate în calorii sau sucuri acidulate și pline de zahăr”, a povestit doamna, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un shot de oțet de mere poate acționa ca Ozempic, medicamentul viral pentru slăbit. Când se bea și în cât timp se văd rezultatele

Kilogramele în plus s-au adunat și astfel a ajuns să cântărească peste 130 de kilograme.

După ce a slăbit 19 kilograme prin dietă, femeia a încercat din nous aplice pentru viza de turist și a obținut-o, fiindcă greutatea în plus, la nivel de obezitate, nu mai reprezenta un factor de risc pentru ea ca turist. Nu a durat mult și căsnicia ei a avut de suferit.

Sătulă să nu se simtă bine în propria piele, Effy a recurs la o operație de micșorare a stomacului în Turcia. În scurt timp, rezultatele au început să apară și a „topit” 70 de kilograme.

Azi, puțini sunt cei care o recunosc pe femeie, căci arată într-o formă foarte bună și chiar se bucură de numeroși urmăritori în mediul online. Ba mai mult decât atât, femeia a câștigat chiar și titluri la concursuri de frumusețe.

Un bărbat a scos la închiriere drept loc de cazare un pat așezat pe un balcon. Mulți au rămas mască atunci când au aflat... Unde se află „Grădina Otrăvitoare”, cea mai periculoasă din lume. Mirosul plantelor poate ucide pe oricine. Cât costă să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x