Antena Căutare

O femeie are alergie la propriul SOȚ! „Nici nu pot să-l sărut, fiindcă pățesc ASTA”!

O tânără din Marea Britanie suferă de o boală rară, ce a uimit medicii din întreaga lume. Nimeni nu pare să aibă vreo explicație.

O tânără din Marea Britanie suferă de o boală rară, ce a uimit medicii din întreaga lume. Nimeni nu pare să aibă vreo explicație.

Într-una din zile, Kerrie Armitage s-a trezit cu o alergie puternică. După numeroase investigații, medicii au ajuns la concluzia că femeia este alergică la apă, în special cea rece.

Din această cauză, tânăra nu mai poate nici să își sărute partenerul, dacă buzele acestuia sunt umede. Ulterior a fost nevoită să renunțe la meseria ei și să își schimbe radical viața, căci urticaria apare la cel mai mic contact cu apa. De aceea, de cele mai multe ori preferă să bea cafea și să facă baie cu apă cât mai fierbinte.


Rupe lanțurile cu mâna! „E o adevărată FORȚĂ a naturii bărbatul acesta, mâna lui este ca a unui GIGANT!” (VIDEO)... Face ASTA în fiecare zi şi e convins că o să trăiască 150 de ani! Un cercetător face experimentul ciudat pe propria piel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x