Antena Căutare

O femeie făcea curat în baie atunci când a făcut o descoperire de-a dreptul înfricoșătoare. Peste ce a putut să dea

O femeie făcea curat în baie atunci când a făcut o descoperire de-a dreptul înfricoșătoare. Imaginile au ajuns pe internt și au devenit virale. Peste ce a putut să dea, chiar în propria locuință.

Galerie
Femeia a pozat totul și a arătat ce a putut să să descopere în baia casei sale | sursa foto: Profimedia

Aceasta este neobișnuita situație prin care a trecut un cuplu care s-a mutat într-o casă veche. La o lună după ce au achiziționat locuința și s-au mutat să locuiască acolo, cei doi soți au făcut o descoperire terifiantă. Ca să arate dovada, soția a pozat și a arătat totul.

O femeie făcea curat în baie atunci când a făcut o descoperire de-a dreptul înfricoșătoare. Peste ce a putut să dea

Rory Vorster în vârstă de 41 de ani a decis să cumpere cu soția lui o casă veche de 700 de ani. Totuși, nu mică a fost surpriza trăită de Tracy (40 de ani) atunci când a descoperit ceva de-a dreptul terifiant chiar în timp ce făcea curat în baie.

Locuința a fost cumpărată în luna aprilie și în luna mai, adică o lună mai târziu, a ieșit la iveală u detaliu sinistru despre casă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Un bărbat a descoperit o cameră secretă în casa lui, dar când a deschis-o a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

Tracy făcea curat în casa din Vicars Court, Lincoln (Marea Britanie) atunci când a dat peste ceva înfricoșător: sub o ușiță se afla un gargui din piatră. Așa cum era de așteptat, femaia și bărbatul s-au speriata extrem de tare, fiindcă nu se așteptau să găsească așa ceva. Curioși să descopere povestea in spatele obiectului misterios, soții au încercat să caute informații. Ala a ieșit la iveală faptul că, cel mai probabil, este vorba despre un sistem de evacuare a apei provenit din secolul XIV.

„Efectiv nu ne-a venit să credem”, a spus bărbatul, ptorivit celor de la nypost.com.

Citește și: O femeie a cumpărat cu 19 lei o vază dintr-un magazin de vechituri. După 5 ani a aflat că a ținut în casă, de fapt, o comoară

„Toată casa asta veche de 700 de ani are un aer misterios. După descoperirea făcută în baie sunt aproape sigură că acesta este doar începutul și că mai sunt și alte lucruri ce urmează să fie descoperite”, a completat femeia.

Din păcate, multe dintre aceste „comori”, precum garguiul vechi de sute de ani, vor rămâne încă ascunse, căci familia a declarant faptul că nu poate distruge toate zidurile în dorința de-a scoate la lumină toate secretele ascunse.

Întrebată ce are de gând să facă în privința garguiului, femeia a spus că și-a propus să păstreze statueta exact acolo unde e, fiindcă i se pare interesantă. Imaginile cu descoperirea făcută au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții din partea internauților.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un bărbat și-a găsit banii econimisiți, pe care îi păstra în sobă, arși. Ce s-a întâmplat când a mers cu ei la bancă... Ce a făcut un veterinar, după ce câinele unui om a murit. Stăpânul animalului a crezut că nu vede bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x