Antena Căutare

O femeie nu s-a mai tuns de 22 de ani și părul său a ajuns să aibă aproape un metru și jumătate lungime! Ce a pățit după ce s-a tuns!

O femeie a ajuns să fie poreclită „Rapunzel” după ce timp de 22 de ani a refuzat să se mai tundă. Podoaba capilără a ajuns să aibă mai bine de un metru lungime!

O femeie a ajuns să fie poreclită „Rapunzel” după ce timp de 22 de ani a refuzat să se mai tundă. Podoaba capilără a ajuns să aibă mai bine de un metru lungime!

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Sue Walker, care a refuzat să se mai tundă în ultimii 22 de ani. Podoaba capilară a ajuns să aibă mai bine de un metru și 40 de centimetri lungime și dura cam șapte ore ca să se usuce.

Totuși, Sue și-a luat inima în dinți și, după 22 de ani, a venit la o emisiune televizată pentru a face schimbarea vieții sale: să se tundă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puștiul a intrat într-un magazin și a început să cânte! În scurt timp, toată lumea din jur a rămas șocată! Vocea băiatului i-a hipnotizat pe toți!

Și-a făcut mult curaj și apoi și-a făcut apariția cu un look total nou, ce o prinde de minune! Și toată lumea spune că a întinerit parcă peste noapte!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arată după schimbare!

Trei sugestii de cadouri de Crăciun pentru femei... 12 modele de teniși pe care trebuie să-i încerci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x