Antena Căutare

O femeie si-a cautat sora geamana timp de 55 de ani fara sa stie ca erau vecine

O femeie din Marea Britanie care a fost separata in copilarie de sora ei geamana si a cautat-o 55 de ani a decoperit ca aceasta locuia la numai 5 kilometri distanta.

Potrivit Daily Mail, Jennifer Wilson si sora ei Kathlenn au fost date spre adoptie la putin timp dupa nastere pentru ca mama lor nu isi mai permitea sa le creasca.

Jennifer Wilson a fost singura dintre ele care a stiut ca are o sora geamana si a simtit mereu ca ii lipsea ceva pentru ca nu ii era alaturi si Kathleen. Femeia nu a vrut sa-si supere parintii adoptivi, asa ca a cautat-o pe Kathlenn abia dupa ce acestia au murit.

In 1997, a incercat sa o gaseasca cerand ajutorul serviciilor sociale din Marea Britanie, dar sora ei a primit abia in 2010 o scrisoare in care i se spunea ca este cautata.

Atunci, cele doua au aflat ca stateau foarte aproape una de alta si au inceput sa se intalneasca periodic si sa vorbeasca des la telefon.

Foto: Page One

Cercetatorii au recreat sunetele din spatiu... Marea Britanie: Carcasa iPhone-ului i-a cauzat unei tinere o alergie letala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x