Antena Căutare

O femeie și-a prins iubitul că o înșală în timp ce alăpta bebelușul pe care-l născuse de câteva ore. Ce l-a dat de gol

O femeie a avut șocul vieții ei după ce s-a uitat la telefonul iubitului ei pentru a verifica ora. Tânăra își alăpta nou-născutul și nu s-a așteptat să facă o asemenea descoperire: tatăl copilului ei îi era infidel.

colaj de imagini cu o femeie blonda imbracata cu o rochie rosie Galerie
O femeie a avut șocul vieții ei după ce s-a uitat la telefonul iubitului ei pentru a verifica ora. Tânăra își alăpta nou-născutul și nu s-a așteptat să facă o asemenea descoperire: tatăl copilului ei îi era infidel. | Captura TikTok

Utilizatorul @aubrecita a dezvăluit pe Tiktok ce a pățit. ”Eram în spital, hrănindu-mi bebelușul de câteva ore, și asistenta mi-a cerut să notez orele la care a mâncat. Așa că iau telefonul iubitului meu, care dormea, să verific cât e ceasul”, și-a început femeia povestea.

Ce a găsit femeia în telefonul iubitului ei

După aceea, videoclipul se întrerupe și apare o captură de ecran cu un mesaj de la o femeie pe nume Marissa, care spune ”Vino să te îmbrățișez”. În spatele mesajului se observă poza cu bebelușul lor, care a venit pe lume cu doar câteva ore înainte să facă descoperirea uimitoare.

Videoclipul a câștigat peste 5 milioane de vizualizări, iar unii utilizatori s-au grăbit să ia în râs situația.

Citește și: Cum se folosește corect capacul toaletei. Iată care este, de fapt, rolul lui

Un utilizator a scris: „Elimină Marissa de pe lista cu posibilele nume pentru bebeluș”, în timp ce altul a întrebat: „Deci, a fost trimis la Urgențe sau la morgă?”

Alții s-au legat de faptul că nu merită să aibă o fotografie cu bebelușul pe ecranul de blocare, în vreme ce unii internauți au fost curioși să afle ce s-a întâmplat după ce femeia a făcut descoperirea neașteptată.

Ea nu a vrut să ofere detalii despre ce a făcut imediat după ce a aflat de infidelitatea bărbatului iubit, însă a dat de înțeles că relația lor a ajuns la final. Ea a subliniat că alt bărbat i-a redat încrederea pierdută.

Ea a spus că acum este căsătorită cu un bărbat care „mi-a restaurat credința în bărbați”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie nu reușea să slăbească, indiferent de ce dietă ținea, și a rămas uimită când a aflat motivul. Ce i-au zis medicii

Cum se folosește corect capacul toaletei. Iată care este, de fapt, rolul lui... O femeie și-a dat afară din casă sora însărcinată. Când a zis care e motivul, mulți i-au dat dreptate: „Nu pot ierta așa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x