Antena Căutare

O femeie și-a pus pastă de dinți pe ochelari și a așteptat! Ce a observat

O femeie a încercat să-și pună niște pastă de dinți pe ochelari și apoi a așteptat. Ceea ce a observat după câteva minute a lăsat-o fără cuvinte.

O femeie a încercat să-și pună niște pastă de dinți pe ochelari și apoi a așteptat. Ceea ce a observat după câteva minute a lăsat-o fără cuvinte.

Oricine are pe acasă un tub cu pastă de dinți, doar că puțini sunt cei care au încercat să vadă la ce mai poate folosi aceasta.

În primul rând, pasta de dinți este cel mai bun remediu pentru lustruirea bijuteriilor de argint. Folosind o periuță veche de dinți poți să freci cu grijă și podoabele tale vor arăta excelent. Și unde mai pui că mâinile tale vor mirosi excelent!

O femeie și-a pus pastă de dinți pe ochelari și a așteptat! Ce a observat

Mai poți folosi pasta de dinți pentru a lustrui diferitele obiecte sanitare, precum chiuveta sau polițele, dar și urmele de murdărie de pe pereții din casă! Chiar și desenele celor mici dispar ca prin minune.

Dacă te-ai săturat de oglinzi sau ochelari ce se aburesc imediat, atunci aplică un strat de pastă de dinți pe sticlă și apoi curăță totul. Vei vedea imediat rezultatele!

Pentru unele materiale, pasta de dinți poate fi eficientă atunci când ne dorim să scăpăm de petele de cerneală sau de ruj. Dar cu siguranță cel mai bun efect de curățare este asupra teneșilor sau diferitelor tipuri de încălțări.

Diamante căzute din cer, la propriu! Ce explicație au dat oamenii de știință... O voia perfectă! Un chirurg plastician şi-a operat soţia timp de 16 ani. Cum arată acum femeia. GALERIE FOTO!...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x