Antena Căutare

Ea e modelul care este „prea sexy” ca să poată pune poze pe internet! Cum arată Whitney Paige Venable

O tânără în vârstă de 26 de ani din Florida a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit că i s-a interzis să aibă un cont de Twitter, fiindcă este „mult prea sexy”.

Whitney Paige Venable
Whitney Paige Venable este un model cu peste un milion și jumătate de fani pe Instagram | sursa foto: Instagram whitneypaige.tv

Aceasta este incredibila mărturisire a unei femei pe nume Whitney Paige Venable din Statele Unite ale Americii.

În prezent, blondin cu forme apetisante are mai bine de un milion și jumătate de urmăritori pe pagina sa de Instagram, acolo unde postează de fotografii cu ea în lenjerie intima sau în diferite ipostaze provocatoare.

Cum arată tânăra care este „prea sexy” pentru a avea un cont de Twitter

Totuși, tânăra de meserie model din statul american Florida a dezvăluit pentru presă faptul că în luna noiembrie a anului 2020 și-a pierdut contul de Twitter.

Nu mica i-a fost surpriza atunci când a aflat că motivul ce a stat la baza acestei decizii a fost faptul că este „mult prea sexy”.

Citește și: Irina Shayk a încins imaginația fanilor cu o poză din intimitatea casei sale. Cum s-a fotografiat diva

Deși deținea un cont pe respectivul site de mai bine de opt ani, acest lucru nu a contat atunci când s-a decis restricționarea accesului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am primit ban de la cei de la Twitter și șocul a fost mare, mai ales că foloseam acel cont doar pentru a scrie câteva comentarii despre emisiunile televizate pe care le urmăream și pentru a da share la fotografii de pe contul meu de Instagram. Într-o zi, mi-am schimbat una din pozele de pe profil și am ales una cu mine, în lenjerie intima. În următoarea secundă, contul meu a fost blocat”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

Whitney Paige Venable n-a stat pe gânduri și și-a povestit întâmplarea cu lux de amănunte, iar dezvăluirea sa a ajuns imediat virală și a stârnit numeroase reacții. Unii au fost de părere că tânăra are poze care sunt într-adevăr „mult prea sexy” pentru a fi postate pe internet, în timp ce alții nu au găsit vreo problemă la respectivele imagini.

„Acum cred cu tărie că Twitter mi-a șters contul fiindcă sunt mult prea sexy și sigur cineva gelos pe modul în care eu arăt a făcut vreo plângere. Nu este corect că s-a întâmplat așa”, a mai mărturisit tânăra.

În ultime perioadă, tot mai multe site-uri din întreaga lume au introdus reguli mult mai stricte utilizatorilor. Nuditatea și conținutul cu tentă sexuală se află pe lista conținutului ce este atent analizat și restricționat, în caz că se impune.

Ce este bluza cu mușchi din silicon. Noua modalitate prin care bărbații păcălesc femeile... Freddie Figgers, poveste de viață marcantă. A fost abandonat lângă un tomberon, dar a ajuns milionar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x