Antena Căutare

O tânără și-a pozat prietenii, dar a încremenit de spaimă când a văzut ce apărea în fundal. A arătat dovada

O tânără a vrut să facă o poză prietenilor săi, dar când s-a uitat mai atent la fotografie a încremenit de spaimă. Ceva de-a dreptul înfricoșător apărea în imagine.

Galerie
Tânăra a arătat fotografia care a speriat-o atât de mult | profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o tânără care a dorit să facă o fotografie prietenilor săi, aflați la un eveniment special. A folosit un aparat foto instant și nu mică i-a fost uimirea atunci când a observat ce apărea pe fundal, chiar destul de aproape de amicii săi. Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind un val impresionant de reacții de la internauți de pretutindeni.

O tânără și-a pozat prietenii, dar a încremenit de spaimă când a văzut ce apărea în fundal. A arătat dovada

Chloe-Anne Edwards se afla la un eveniment ce se desfășura la niște băi romane atunci când a fost rugată să facă o fotografie grupului. A folosit un aparat foto instant și, când a privit mai atent imaginea, nu mică i-a fost surpriza să descopere că lângă ei se afla o siluetă înfricoșătoare.

Tânăra a privit mai atent poza și a încremenit de spaimă. După ce și-a mai revenit din surpriză, aceasta a pozat totul și a arătat dovada pe Facebook, pe un grup dedicat aparițiilor neobișnuite, pentru a întreba dacă este vorba doar despre o iluzie optică sau chiar despre o fantomă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat atent a văzut ceva neașteptat pe fundal. Ce a descoperit

Părerile nu au întârziat să apară și au fost împărțite. Unii au zis că este clar un spirit, alții au fost destul de sceptici. Au fost inclusiv voci care au spus că au vizitat locul respectiv și au avut parte de trăiri paranormale, au informat cei de la dailystar.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printr-o situație similară a trecut o femeie pe nume Kata Hajdu, după ce a fost într-o vacanță în Tunisia. S-a întâmplat când ea avea vârsta de 24 de ani și se relaxa, alături de partenerul său de atunci, într-un hotel.

Citește și: Povestea incredibilă a femeii care a plecat căsătorită în vacanță și s-a întors divorțată. Cum s-a întâmplat și de la ce a pornit

La un moment dat, turista a decis să facă niște poze unității de cazare, ca să le aibă amintiri. Ceea ce a urmat a fost mai mult decât neașteptat. Practic, atunci când s-a uitat mai atent la fotografii, turista a văzut o siluetă fantomatică, ceea ce i-a dat fiori.

După 19 ani, femeia și-a făcut curaj și a decis să publice imaginea în mediul online și reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

O femeie a dezvăluit faptul că s-a căsătorit la 18 ani cu un bărbat și a devenit a 65-a soție a lui! Ce era într-un dorm... Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x