Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Oamenii inteligenți se culcă târziu, sunt dezordonați și înjură

Un studiu realizat de oamenii de știință a scos la iveală că oamenii inteligenți se culcă târziu, sunt deordonați și înjură. Și nu e nicio glumă. Cercetarea a fost efectuată în 2014, iar rezultatele au făcut, fără doar și poate, înconjurul lumii.

Un studiu realizat de oamenii de știință a scos la iveală că oamenii inteligenți se culcă târziu, sunt deordonați și înjură. Și nu e nicio glumă. Cercetarea a fost efectuată în 2014, iar rezultatele au făcut, fără doar și poate, înconjurul lumii.

Astfel, potrivit unui studiu realizat în anul 2014, în cazul în care reușești să spui într-un singur minut tot felul de injurii, ai IQ-ul ridicat. Acest lucru s-a stabilit în urma analizării mai multor persoane, din punct de vedere al fluenței verbale, cărora li s-a cerut să utilizeze zece cuvinte tabu.

De asemenea, alte studii de specialitate realizate de curând au arătat că persoanele cu un coeficient de inteligență ridicat se culcă seara târziu și au această tendință încă din anii copilăriei.

Mai exact, în urma aplicării unor chestionare, s-a observat că aceia care aveau un nivel al IQ-ului în jur de 75 se duceau seara la culcare, în timpul săptămânii, în jurul orei 23:41. În schimb, cei care aveau un IQ în jur de 125, stăteau treji până după miezul nopții (mergeau la culcare în jur de ora 00:29). De asemenea, cei care erau mai inteligenți se trezeau târziu inclusiv în cursul săptămânii.

De asemenea, experții de la Universitatea din Minnesota au realizat o corelație între propunerea de soluții inedite pentru rezolvarea unor probleme, precum și tendința de a lucra într-un mediu dezordonat. Astfel, unele au ales să stea în birouri ordonate, în timp ce altele au stat în unele dezordonate. În urma cercetării s-a stabilitacelea care au lucrat în locurile cu dezordine au găsit soluții mai originale de valorificare a mingiilor de ping-pong, prin comparație cu acelea care și-au petrecut timpul în birourile cu ordine. Totodată, testele ce țineau de stabilirea coeficientului de inteligență au arătat că persoanele care au lucrat în dezordine au obținut scoruri de IQ mai bune decât acelea din birourile ordonate.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Două puncte de pe corp sunt cheia tratării durerilor... Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea premiilor Oscar! Cum s-a îmbrăcat partenera de viață a lui Bradley Cooper...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x