Antena Căutare

Oraşul fără nume, care nu apare pe nicio hartă. Are doar patru kilometri patrați, departament de poliţie, canal de televiziune, tribunal şi închisoare. Dar ce mare secret ascunde?

Oraşul 404 se află în China, la 100 de kilometri nord-vest de Jiayuguan. Codul vine de la 404 Co. Ltd., o companie care este parte a Corporaţiei Naţionale Nucleare a Chinei, potrivit sixthtone.com.

Oraşul 404 se află în China, la 100 de kilometri nord-vest de Jiayuguan. Codul vine de la 404 Co. Ltd., o companie care este parte a Corporaţiei Naţionale Nucleare a Chinei, potrivit sixthtone.com.

Construit în 1958, acest oraş are doar 4 kilometri pătraţi la suprafaţă, nu apare pe hartă, singurul lui scop fiind dezvoltarea unei bombe nucleare. În 1964, a avut loc primul test nuclear reuşit: detonarea unei bombe în deşertul Gobi.

În subteran există o uriaşă reţea care ar putea fi folosită în cazul unui război nuclear. Localitatea are propria administraţie municipală, depratament de poliţie, canal de televiziune, ba chiar şi tribunal şi închisoare.

Sursa: gandul.info

Transmisiunea live de pe ISS, postată pe Facebook și devenită virală, un mare FALS! NASA a infirmat tot!... Zeci de oameni au ales să se mutileze „în palmă”. Intervenția nu se face cu laser, ci doar cu bisturiul. Care e motivați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x