Antena Căutare

„Oul ciudat” care a apărut pe tavanul unei locuințe. Proprietarii au creat o adevărată polemică pe Internet. Ce era, de fapt

O femeie din Australia a publicat pe Facebook o imagine cu ceva care părea a fi „un ou uriaș”, însă realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta.

Colaj cu „oul uriaș” Galerie
O femeie din Australia a descoperit un obiect ciudat, care semăna cu un „ou uriaș” | Facebook

O femeie din Australia a creat o adevărată polemică pe Internet după ce a publicat pe Facebook o imagine a unui obiect misterios. Mai multe persoane și-au dat cu părerea referitor la ce ar putea fi obiectul și au fost uimiți să afle că răspunsul întrebărilor și supozițiilor lor era mult mai simplu, potrivit 7news.com.

Amy, femeia care a publicat imaginea cu obiectul, i-a întrebat pe oameni ce ar putea fi acesta.

În imagine se observă un obiect suspendat de tavan, care seamănă cu un ou uriaș.

Amy a explicat că imaginea i-a fost trimisă de o prietenă care s-a mutat de curând cu familia în acea locuință și că nu a observat până acum acel obiect ciudat care seamănă cu un ou uriaș.

„Acest obiect se află în garderoba fiului prietenei mele. Familia ei nu știe dacă acel obiect a fost mereu acolo, sau a apărut acum. Ce e cert e că nu l-au observat până acum și nu s-au mutat de mult timp în noua locuință”, a scirs Amy pe Facebook.

Amy a întrebat pe Facebook dacă știe cineva ce este acel „ou uriaș” și ce ar trebui să facă pentru a scăpa de el.

„Are cineva idee ce este? Și ce ar trebui să facă?”, a fost întrebarea la care oamenii au răspuns imediat.

Imaginea a intrat în atenția oamnilor care au emis mai multe supoziții. De asemenea, polemicile care au apărut în comentarii au fost prelute și de presa locală.

Ce au crezut oamenii că era obiectul suspendat

Cineva a confirmat că obiectul seamănă cu un ou uriaș și că dacă am fi trăit pe vremea dinozaurilor, identificarea obiectului nu arm ai fi fost un mister.

„Dacă am fi fost acum miliarde de ani aș fi zis că este un ou de dinozaur”, a comentat cineva.

Citește și: Creatura găsită în Florida, asemănătoare cu un șarpe, care măsura aproape 1 metru. Și cercetătorii au fost uimiți să o descopere

Altă persoană i-a dat o variantă mai veridică, spunând că ar putea fi un cuib de păienjeni.

„Soțul meu a lucrat în deratizare și crede că aveți de-a face cu un cuib cu ouă de păianjen. Ați putea să-l aspirați și apoi să dați neapărat cu mult insecticid. Dacă e un cuib de păianjeni, atunci să știți că sunt cu miile acolo”, le-a spus o femeie.

Ar trebui să poarte un costum de protecție, să aibă la îndemână spray de insecte și foc. Înainte de a acționa cu acele instrument ear trebui să-l împungă mai întâi cu un băț, pentru a vedea ce e”, a spus a treia persoană.

„Chemați de urgență dezinsecția”, a fost comentariul altei persoane.

Citește și: Vezi cele mai ciudate obiecte vandute pe internet

Ce era, de fapt, „oul uriaș”

În cele din urmă socrul lui Amy a fost cel care a elucidat misterul. Venit la fața locului pentru a inspecta „oulu uriaș” și-a dat seama că era vorba doar de spumă expandabilă, folosită la acoperișul casei, care a intrat prin tavan.

Amy a venit cu o completare asupra postării, precizând că a elucidat misterul și cineva a glumit: „E greșit dacă sunt un pic dezamăgit? Mă așteptam la ceva mai interesant”.

Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărc... Porsche Rosmon s-a trezit cu casa goală, când a revenit dintr-o călătorie. N-a mai găsit mai nimic în locuință, nici măc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x