Antena Căutare

Partea mai putin luxoasa din Dubai: Taximetristul groazei

Pe baza declaratiei unui taximetrist local, o femeie a petrecut trei luni intr-o inchisoare din Orientul Mijlociu

O britanica de 30 de ani a facut puscarie in Dubai pentru o infractiune pe care n-a comis-o niciodata. Povestea publicata in express.co.uk este de-a dreptul halucinanta si dezvaluie tratamentul la care este supusa o femeie banuita ca si-ar fi inselat sotul.

Totul a plecat de la declaratia unui taximetrist care a anuntat politia din Dubai ca o clienta de-a sa a intretinut relatii sexuale cu un barbat care nu este sotul sau. Cele mai multe dintre statele din Orientul Mijlociu au legi foarte stricte pentru asemenea infractiuni, iar londoneza a simtit pe pielea ei ce inseamna sa fi “clientul” unui asemenea penitenciar.

Rebecca Blake a dezvaluit ca toata nebunia a inceput atunci cand amicul, cu care se afla in taxi, i-a atras atentia taximetristului ca traseul ales de acesta pentru a-I duce la destinatie este unul foarte lung. In acel moment soferul a anuntat politia,iar in scurt timp femeia “infidela” s-a trezit in spatele gratiilor. Culmea a fost ca intre ea si prietenul sau nu s-a intamplat nimic, insa declaratia sa nu a fost luata in seama de reprezentatii justitiei din Dubai, femeia fiind condamnata la 41 de zile de inchisoare.

Nebunia a continuat pentru ca britanica nu a fost eliberata la termen ci peste 95 de zile pentru ca sefii puscariei au uitat de ea!!!

Un bunic vitezoman! Walter Riol, dublu campion mondial la raliu... Salvat de Facebook! Un adolescent din New York a fost aparat de 100 de prieteni din spatiul virtual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x