Antena Căutare

Piramidă descoperită pe fundul Oceanului Pacific: "O descoperire monumentală, de 13 kilometri"

Un motiv excelent pentru alte speculații și sute de teorii conspiraționale. Marcelo Igazusta, un cercetător din Argentina, a fost primul care a descoperit, luna trecută, structura misterioasă.

Igazusta afirmă că a observat un punct luminos în adâncul întunecat al Oceanului Pacific, la vest de Mexic. Deşi piramidele străvechi au fost construite de oameni, Waring este de părerea că "doar extratereştri puteau construi o structură atât de masivă, mă refer la cea de sub apă''.

,,Chiar dacă aceasta nu este o pistă de aterizare a OZN-urilor, este, oricum, o descoperire monumentală, o piramidă de 13 kilometri, mai mare decât orice structură cunoscută de om,'' a mai adăugat el.

O altă teorie a conspiraţiei a fost prezentată despre această descoperire, ,, dacă te uiţi atent pare a fi un obiect artificial, un OZN care iese de sub apă''.

Kraken, OZN-uri subacvatice sau poate o balenă gigantică, orice se află în adâncul apelor din Antarctica a generat nenumărate opinii.

Sursa: descopar.ro

BAC-ul, spaima a zeci de de generaţii! Cum descria Mircea Eliade experienţa "examenului maturităţii": "Ne... VIDEO: Și românii visează la asta! "Allez Les Bleus", scandat pe scena pe care concerta Celine Dion. Spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x