Antena Căutare

VIDEO! Printul William – primul interviu despre noptile nedormite si mostenirea lui George

“Este o experienta emotionanta… Catherine si George sunt prioritatile mele.” Printul William a vorbit pentru prima data de la nasterea fiului sau, Printul George, despre experienta de a fi tata.

Printul William descrie perioada ca fiind una emotionanta si ca a fost afectat mai mult decat a crezut initial.

Intrebat despre mostenirea pe care o va lasa fiului, Wiliiam a declarat: “In acest moment, singura mostenire pe care as vrea sa i-o las este sa doarma mai mult si sa nu mai fie nevoie sa-i schimb scutecul atat de des.”

William a acordat interviul canalului de televiziune CNN ca parte a noului documentar despre pasiunea sa de a proteja viata salbatica din Africa.

“Ultimele doua saptamani au fost pentru mine foarte diferite, o experienta emotionanta. Ceva ce nu-mi imaginam ca voi simti. Acum o multime de lucruri ma afecteaza in mod diferit.”

Printul George este al treilea in linia mostenirii tronului Marii Britanii. Tatal si mama sa spun ca trebuie sa fie foarte clar un lucru: incearca sa-si protejeze fiul de lumina reflectoarelor caci, inevitabil, rolul pe care il are de jucat in aceasta pozitie vine cu multa harmalaie, iar aceste temeri numai un parinte le poate intelege.

Despre faptul ca s-a urcat la volan pentru a-si conduce sotia si fiul acasa, el a declarat: “Pot fi cat de independent vreau. Si simt ca pot face ceea ce vreau sa fac.

Sunt lucruri pe care le poti face singur si lucruri pe care este bine sa le faci diferit. Insa cred ca sa-ti aduci fiul si sotia acasa de la spital a fost foarte important pentru mine.”

William a declarat ca a schimbat primul scutec al fiului sau, dar ca a fost ceva foarte solicitant in ciuda antrenamentului initial.

Cum au devenit doi americani fara adapost milionari... VIDEO! Iata o spectaculoasa Aurora Boreala pe cerul Scotiei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x