Antena Căutare

Profeția călugărului misterios: „Apocalipsa va veni din cer... Ceața va coborî din ceruri și milioane de oameni vor muri”

Apocalipsa prezisă de Johann Friede reprezintă o serie de profeţii pe care calugărul austriac din secolul al 13-lea le-a lăsat moştenire

Apocalipsa prezisă de Johann Friede reprezintă o serie de profeţii pe care calugărul austriac din secolul al 13-lea le-a lăsat moştenire.

Aceste profetii fac in general referire la viitorul omenirii de atunci, prezentand In prima instanta cataclismele care vor rasfrange lumea si care vor aduce moartea a milioane de doameni inainte de a aduce cu sine sfarsitul lumii.

Johann Friede a fost un calugar pios care a trait intre anii 1207 si 1257 care si-a dedicat intreaga viata spiritualitatii si religiei, primind darul profetiilor dumnezeiesti.

Acestia si-a lasat profetiile scrie pe un manuscris in care se dezvaluie soarta omenirii asa cum a fost lasata aceasta de catre divinitate. In profetiile sale se spune ca omenirea va dezvolta sentimente precum ura, lacomia, apatia sau cruzimea care vor ajunge sa devina norma, ceea ce va duce in cele din urma si la sfarsitul lumii.

Calugarul a spus ca inainte ca omenirea sa fie distrusa de apocalipsa care aduce cu sine judecata de apoi vor veni schimbari mari de clima iar furtuni solare vor schimba modul in care oamenii traiesc pe planeta, ba mai mult, si polii magnetici vor fi schimbati, conform profetiilor calugarului.

Cutremurele ar urma sa distruga lumea si sa ucida milioane de oameni. scrie straniu.ro.

Aceasta sumbra profetie are in vedere nu doar cauze naturale ci si umane caci omul va avea un rol important in dezechilibrul care va acoperi planeta.

Johann Fride mai spunea si ca din cauza progresului tehnologic, omul a depasit limitele naturale si astfel aceasta va contracara prin propriile arme. El spunea ca atunci cand lumina artificiala nu va mai putea sa functioneze peste 500 de sori care vin dinspre constelatia Ursa Mare vor lumina Pamantul.

Oamenii se vor panica iar pasarile isi vor pierde puterea zborului, transformandu-se in reptile. Asta nu este tot, caci calugarul profet ofera si alte detalii sumbre ale apocalipsei.

Creatură misterioasă, descoperită în Rusia: "Seamănă cu un embrion mutant de pasăre"... Prințesa Sisi și blestemul frumuseții! Avea o talie de viespe, dar a plătit un preț crunt! Ce a pățit frumoasa regină?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x