Antena Căutare

Profeția care anunță sfârșitul lumii în 2017. Când va împlini 70 de ani, va veni ÎNTUNERICUL!

O nouă profeție apocaliptică a devenit virală pe rețelele de socializare: SFÂRȘITUL LUMII este anunțat pentru vara anului 2017, când o eclipsă totală de soare se suprapune peste împlinirea unei generații biblice - 70 de ani de la nașterea statului Israel

O nouă profeție apocaliptică a devenit virală pe rețelele de socializare: SFÂRȘITUL LUMII este anunțat pentru vara anului 2017, când o eclipsă totală de soare se suprapune peste împlinirea unei generații biblice - 70 de ani de la nașterea statului Israel.

Apocalipsa 2017 a fost anunțată de un grup creștin care deține site-ul web Unsealed, scrie realitatea.net.

Cei care au făcut anunțul înfricoșător au pus cap la cap mai multe informații divergente: o eclipsă solară majoră, cuvinte din Apocalipsa lui Ioan, împlinirea a 70 de ani de când s-a creat statul Israel în 1947, precum și predicțiile unui rabin din secolul 20.

Eclipsa solară va cuprinde 12 state din SUA în data de 21 august 2017 și va fi vizibilă parțial și din Europa, mai precis din Marea Britanie, Spania, Italia.

Întunericul care se va lăsa în timpul zilei este cel al sfârșitului, după cum se spune în cartea Apocalipsei, cred susținătorii teoriei conspiraționiste.

Citește continuarea pe realitatea.net.

Cea mai tare enigmă din istoria Oscarurilor. Cine a plecat acasă cu premiul din 1938???... Descoperire epocală. Au săpat în pământ pentru o fântână, dar au observat ceva ciudat !...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x