Antena Căutare

Romanii se pregatesc de Apocalipsa! Un buncar din Ploiesti, scos la vanzare pentru 150.000 de euro

Credeati ca doar strainii sunt speriati de sfarsitul lumii? Ei bine, nu. Si romanii se pregatesc de Apocalipsa mayasa. Cel putin, cei care vor sa faca afaceri. 150.000 de euro costa un buncar din vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Si evident, adapostul tocmai a fost scos la vanzare.

Buncarul se afla la doar 3 kilometri de Ploiesti, are doua niveluri subterane, zeci de camere, grupuri sanitare si curent electric. Nu arata tocmai bine, dar este cat se poate de sigur. Peretii sunt atat de grosi incat au rezistat pana acum fara nicio problema. Unde mai pui ca, cine-l cumpara, isi poate aduce toata familia si toti prietenii inauntru.

Adapostul are 40-50 de camera, pe o suprafata de 500 mp si a fost construit cu rigurozitatea armatei germane. Teoretic, este aproape imposibil de distrus. A demonstrat-o si incendiul din urma cu cativa ani.

Cel putin deocamdata, nu par sa existe doritori. Iar localnicii din zona sunt sceptici cand vine vorba de sfarsitul lumii.

Astfel de buncare se mai gasesc si in Constanta, in subsolul unor blocuri chiar in centrul orasului. Deocmadata insa, nu sunt de vanzare.

O australianca a gasit sapte vipere in dulapul fiului sau de trei ani... VIDEO! Politistul care dirijeaza traficul in pasi de dans, traditie de Craciun intr-un oras din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x