Antena Căutare

Rusoaica Ekaterina Lisina, femeia cu cele mai lungi și sexy picioare din lume : „Cel mai complicat este în avion!”

Rusoaica Ekaterina Lisina a fost declarată la începutul acestui an ”femeia cu cele mai lungi și sexy picioare din lume”, după ce  femeia a fost înregistrată și în Cartea Recordurilor.

Rusoaica Ekaterina Lisina a fost declarată la începutul acestui an ”femeia cu cele mai lungi și sexy picioare din lume”, după ce femeia a fost înregistrată și în Cartea Recordurilor.

Ekaterina măsoară 2 metri și 5 centimetri, dar nu de înălțimea sa a uimit pe toată lumea, ci lungimea picioarelor -1,32 metri.Chiar dacă e greu de crezut, rusoaica nu și-a început nicidecum cariera prin a fi model, ci s-a remarcat prin practicarea mai multor sporturi, în special a baschetului.

Ulterior, a decis că, totuși, modelingul este ceea ce vrea să facă. Astăzi, Lisina are parte de o mare popularitate: participă la diverse inteviuri, ședințe foto și emisiuni TV. Invitată la un show din Marea Britanie, prezentatorul a fost nevoit să urce pe câteva trepte pentru a reuși să apară alături de ea în cadru. Cu toate acestea, Cati, așa cum o alintă prietenii, afirmă faptul că înălțimea nu reprezintă un impediment pentru ea:

„Nu am probleme în viața personală. Am o mulțime de admiratori, numărul cărora crește în fiecare minut. De mine se pot apropia doar bărbații care au încredere în sine. Ceilalți nici măcar nu îndrăznesc. Cel mai complicat este în avion. Asta pentru că dacă nu merg în clasa business atunci sunt nevoită să scot picioarele înafara scaunului, iar așa încurc stuardesele să deservească oamenii. Da, și pantaloni este foarte greu să găsesc. De fapt, hainele pe care le port trebuie mereu să le cos”, a spus Lisina.

Ekaterina Lisina are 29 de ani și 90 de kilograme.

Un cuplu a adoptat o fetiță abandonată într-o gară! Surpriza a fost uriașă atunci când au adus-o acasă și au observat ce... Visai la o carieră "cosmică"? NASA vrea să le modifice ADN-ul astronauților: "Rezultatele sunt chiar prom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x