Antena Căutare

Salvat de Facebook! Un adolescent din New York a fost aparat de 100 de prieteni din spatiul virtual

Halsey Parkerson si-a chemat amicii de pe Facebook pentru a-l ajuta la o “reglare de conturi” cu un coleg mai rautacios

Retelele de socializare creeaza, in afara dependetei, si relatii care ar putea sa te ajute in momente mai putin fericite din viata. Este si cazul unui adolescent din Statele Unite care era victima permanenta a ironiilor unui coleg mai rautacios. Acesta din urma il tachina de fiecare data cand il intalnea spunandu-i ca nu are prieteni.

Martor la un asemenea episod, matusa “victimei” i-a sugerat nepotului sau sa faca apel la prietenii sai de pe Facebook pentru a-i demonstra “recalcitrantului” ca nu are dreptate. Ideea femeii a fost pusa in practica de tanarul Halsey Parkerson, iar rezultatul a fost uluitor.

Potrivit site-ului KATU.com, peste 100 de prieteni din spatiul virtual au ajuns la locul stabilit de Halsey pentru a se intalni cu “batausul” liceului. Cand a vazut ca gluma se ingroasa, cel care il ironizase pe Parkerson si-a cerut scuze pentru observatiile nepotrivite facute pe seama lui, iar directorul liceului a intervenit la timp pentru a evita o foarte probabila incaierare.

Partea mai putin luxoasa din Dubai: Taximetristul groazei... Cea mai funny pedeapsa! Obraznicie sanctionata prin ras!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x