Antena Căutare

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Ce se întâmplă dacă ai cifra destinului 5

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Săptămâna viitoare este săptămâna cu numărul 50 din anul 2018, iar energia este primită de la cinfra 5. Ce li se întâmplă celor care au cifra destinului 5, dar și ce lor născuți în zilele  5, 14, 23.

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Ce se întâmplă dacă ai cifra destinului 5
numerologie

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Săptămâna viitoare este săptămâna cu numărul 50 din anul 2018, iar energia este primită de la cinfra 5. Ce li se întâmplă celor care au cifra destinului 5, dar și ce lor născuți în zilele 5, 14, 23.

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Cifra 5 este una a energiei provenite de la steaua cu 5 colțuri, astfel că săptămâna stă sub sumenul aventurii, a dorineței de explorare a noului, a oportunităților de tot soiul.

Trăiri amoroase intense, fantezii care devin realitate

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Marii beneficiari ai săptămânii sunt cei care au cifra destinului 5, dar și persoanele născute în zilele 5, 14, 23. Pe aceste persoane îi așteaptă o perioadă noi începuturi, li se schimbă radical frecvența de vibrație pătrunzând pe tărâmul misterelor și al aventurilor. Aceste persoane pot avea trăiri intense mai ales pe segmentul amoros. Se deschid noi drumuri, noi relații de care vor profita din plin. Unii aflați deja într-o relația își pot înșela partenerii de viață, pot rupe relații stabile de dragul unor fantezii care pot prinde contur.

Încă 10 săptămâni de câștig

Semnificații numerologice în săptămâna 10-16 decembrie. Săptămâna 50 aduce în prim plan energia schimbărilor bruște, dezvoltarea neașteptată, liberul arbitru și spontaneitatea. Neîncrederea, teama de a lua decizii majore vor fi inevitabile, însă dacă vom reuși să ne lărgim perspectiva și să ne întărim încrederea în noi înșine, vom fi avantajați. Pentru cei care desfășoară afaceri proprii, urmează o perioadă de 10 săptămâni în care se vor vedea rezultatele muncii depuse de la începutului anului și până acum.

De asemenea, tentația de a investi în proiecte care promit câștiguri peste noapte va fi mare, dar, dacă acestea nu sunt făcute cu prudență, se pot isca pierderi mari, iremediabile.

Cei născuți în această săptămână

Copiii născuți în această săptămână vor fi entuziști, optimiști, unii posibil că vor avea capacitatea de a interacționa cu lumile paralele. Se pot naște acum clarvăzători, telepați, pentru că este deschisă poarta Universului spre paranormal.

sursa: zodiacool.ro

Vincent Van Gogh nu și-a tăiat urechea! Istoricii au descoperit adevărul! Clipele horror pe care le-ar fi trăit pictorul... Epocal. NASA, anunțul care schimbă istoria omenirii: „Extratereștrii au ajuns!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x