Căutare Live

Suntem dreptaci sau stângaci din naștere. Cum se dezvoltă această abilitate încă din burtica mamei

Preferința pentru folosirea mâinii stângi sau a mâinii drepte începe în pântece, în jurul celei de-a opta săptămâni de sarcină, conform ultimelor studii. Acest lucru nu are legătura cu genetica și nici cu activitatea creierului, ci totul începe în măduva spinării.

Preferința pentru folosirea mâinii stângi sau a mâinii drepte începe în pântece, în jurul celei de-a opta săptămâni de sarcină, conform ultimelor studii. Acest lucru nu are legătura cu genetica și nici cu activitatea creierului, ci totul începe în măduva spinării.

Mișcările brațelor și mâinilor sunt pornite prin cortexul motor al creierului, care transmite un semnal corespunzător măduvei spinării. Aceasta transformă comanda într-o mișcare, sugerează cercetătorii olandezi.

Sursa: Independent

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri