Suntem dreptaci sau stângaci din naștere. Cum se dezvoltă această abilitate încă din burtica mamei

Preferința pentru folosirea mâinii stângi sau a mâinii drepte începe în pântece, în jurul celei de-a opta săptămâni de sarcină, conform ultimelor studii. Acest lucru nu are legătura cu genetica și nici cu activitatea creierului, ci totul începe în măduva spinării.

Preferința pentru folosirea mâinii stângi sau a mâinii drepte începe în pântece, în jurul celei de-a opta săptămâni de sarcină, conform ultimelor studii. Acest lucru nu are legătura cu genetica și nici cu activitatea creierului, ci totul începe în măduva spinării.

Mișcările brațelor și mâinilor sunt pornite prin cortexul motor al creierului, care transmite un semnal corespunzător măduvei spinării. Aceasta transformă comanda într-o mișcare, sugerează cercetătorii olandezi.

Sursa: Independent

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri