Antena Căutare

Te trezești, în fiecare noapte, între 03:00 - 05.00? Ar putea fi un semn divin. Ce spune spune ASTA despre tine

Ființele umane nu ar putea funcționa fără energie și tocmai acesta este motorașul vieții. Poate că nu suntem conștienți de aceste energii, însă trezitul repetat în miez de noapte, în același interval orar, este un semn pe care organismul nostru ni-l dă și pe care nu trebuie să îl ignorăm.

Ființele umane nu ar putea funcționa fără energie și tocmai acesta este motorașul vieții. Poate că nu suntem conștienți de aceste energii, însă trezitul repetat în miez de noapte, în același interval orar, este un semn pe care organismul nostru ni-l dă și pe care nu trebuie să îl ignorăm.

Ar trebui să acorzi mai multă atenție trezitului între orele 3 am și 5 am, deoarece poate fi un semn din partea puterii divine. Aceasta îți trimite un mesaj cu rolul de a te ajuta să te conectezi la un tel mai înalt, scrie secretele.com.

Potrivit medicinei chinezești, trezitul la aceste ore este asociat cu energia zenitului, care circulă prin plămâni și este conectată cu emoțiile provocate de tristețe. Pentru un somn liniștit, respiră încet și adânc.

Mister elucidat! De ce nasturii de la cămăşile bărbaţilor sunt puşi pe dreapta şi la femei pe stânga?... Testul momentului! Află ce spune despre tine modul în care îţi deblochezi telefonul...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x