Antena Căutare

Te trezești, în fiecare noapte, între 03:00 - 05.00? Ar putea fi un semn divin. Ce spune spune ASTA despre tine

Ființele umane nu ar putea funcționa fără energie și tocmai acesta este motorașul vieții. Poate că nu suntem conștienți de aceste energii, însă trezitul repetat în miez de noapte, în același interval orar, este un semn pe care organismul nostru ni-l dă și pe care nu trebuie să îl ignorăm.

Ființele umane nu ar putea funcționa fără energie și tocmai acesta este motorașul vieții. Poate că nu suntem conștienți de aceste energii, însă trezitul repetat în miez de noapte, în același interval orar, este un semn pe care organismul nostru ni-l dă și pe care nu trebuie să îl ignorăm.

Ar trebui să acorzi mai multă atenție trezitului între orele 3 am și 5 am, deoarece poate fi un semn din partea puterii divine. Aceasta îți trimite un mesaj cu rolul de a te ajuta să te conectezi la un tel mai înalt, scrie secretele.com.

Potrivit medicinei chinezești, trezitul la aceste ore este asociat cu energia zenitului, care circulă prin plămâni și este conectată cu emoțiile provocate de tristețe. Pentru un somn liniștit, respiră încet și adânc.

Mister elucidat! De ce nasturii de la cămăşile bărbaţilor sunt puşi pe dreapta şi la femei pe stânga?... Testul momentului! Află ce spune despre tine modul în care îţi deblochezi telefonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x