Antena Căutare

Toți au înghețat când l-au văzut! Polițiștii și protestatarii erau cu ochii pe el! „Nu ne venea să credem că face asta!” (VIDEO)

În Baltimore a avut loc un incident ce a devenit ulterior cunoscut în toată lumea, iar imaginile au devenit virale în toată lumea.

În Baltimore a avut loc un incident ce a devenit ulterior cunoscut în toată lumea, iar imaginile au devenit virale în toată lumea.

După un incident recent, oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva atitudinii violente manifestată de poliția locală. Dar toți au rămas muți de uimire atunci când unul dintre protestatari a început să danseze pe celebra melodie a lui Michael Jackson , „Beat It”.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că bărbatul dansează atât de bine, încât pentru un moment toți au uitat de protest și l-au urmărit.

RUDOLPH VALENTINO. Trista poveste a primului LATIN LOVER din istorie. La moartea sa s-au semnalat primele sinucideri!... Își cară prietenul în spate de mai bine de TREI ani! Motivul este de-a dreptul EMOȚIONANT! Milioane de oameni au plâns c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x