Căutare Live

Toți o opresc pe stradă ș îi fac poze, deși este un om cât se poate de normal. De ce sunt toți uimiți de Kathryn Walkden

 O femeie în vârstă de 35 de ani este adesea oprită pe stradă și oamenii îi fac poze, deși aceasta nu este o vedetă, ci un om obișnuit. Ce anume îi uimește pe mulți?

Kathryn Walkden este oprită de trecători pe stradă și mulți vor să facă poze cu ea, deși nu este o vedetă

sursa foto: Profimedia

Kathryn Walkden este din Liverpool, Merseyside (Marea Britanie), are 35 de ani și o familie frumoasă. Mamă a unei fetițe, aceasta încearcă din răsputeri să aibă grijă de casă și de copilul său, fără însă să-și neglijeze serviciul sau chiar pasiunile.

Deși este un om obișnuit, femeia este aproape zilnic oprită pe stradă de trecători. Unii vor s-o pozeze, alții vor să apară în fotografii cu ea sau chiar îi cer autografe, deși aceasta nu este vreo vedetă sau celebritate locală. Se pare însă că totul are legătură cu aspectul său fizic.

Motivul pentru care o femeie este oprită pe stradă de trecători, deși nu este o celebritate

Totul ar fi început încă de acum mulți ani, de când Kathryn Walkden era doar un copil în vârstă de opt ani. Nu de puține ori, cunoscuții și trecătorii au comparat-o cu diva americană Julia Roberts. Timpul a trecut și trăsăturile britanicei au devenit din ce în ce mai asemănătoare cu cele ale Juliei Roberts, protagonista filmului „Pretty Woman”.

Citește și: Cum arată "Frumușica" la 53 de ani, fără pic de machiaj sau editări. Julia Roberts, impecabilă

Văzând că mai toată lumea o încurajează în acest sens, britanica a decis să devină o dublură în adevăratul sens al cuvântului și chiar a călătorit până la Praga, ca să poată participa la un eveniment, în calitate de sosie a Juliei Roberts.

Așa cum se poate observa și în poza de mai sus, cele două seamănă incredibil de mult și sunt ușor de confundat.

În rest, atunci când nu încearcă s-o imite pe Julia Roberts, protagonista filmului „Pretty Woman”, femeia are o viață cât se poate de normală. Totuși, aproape în fiecare zi, ea este tratată ca și când ar fi o vedetă. Cei care nu o cunosc o privesc îndelung, o pozează pe ascuns sau îi cer să facă un selfie împreună și unii ajung chiar să îi ceară autografe, crezând că au avut imensul noroc s-o întâlnească pe diva de la Hollywood.

Citește și: „Pretty woman”, o iubire de 463 de milioane de dolari! Cum trebuia să se termine filmul, de fapt

Surpriza este mare atunci când Kathryn Walkden își dezvăluie adevărata identitate și explică faptul că este o simplă asemănare. Unii sunt încântați, în timp ce alții par să creadă cu greu faptul că este vorba despre o simplă coincidență și o întreabă dacă există totuși legături de rudenie.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
angela coffman imbracata intr-o bluza neagra cu imprimeiu floral
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Mai multe articole

Pe contul său de Instagram, britanica postează des imagini în care poartă ținutele din film ale vedetei, pentru a demonstra cât de mult seamănă cu Julia Roberts.

O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp... Un bărbat a mâncat 200 de biscuiți în 40 de minute. Ce a pățit Max Stanford după ce a consumat 11.000 de calorii...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri