Antena Căutare

Transmisiunea live de pe ISS, postată pe Facebook și devenită virală, un mare FALS! NASA a infirmat tot!

O transmisiune live pe Facebook a unei misiuni extravehiculare desfășurate de astronauți de pe Stația Spațială Internațională (ISS), a devenit, miercuri, virală dar s-a dovedit a fi un fals, imaginile fiind un montaj de secvențe din misiunile anterioare pe ISS, conform mashable.com.

O transmisiune live pe Facebook a unei misiuni extravehiculare, desfășurate de astronauți de pe Stația Spațială Internațională (ISS), a devenit, miercuri, virală dar s-a dovedit a fi un fals, imaginile fiind un montaj de secvențe din misiunile anterioare pe ISS, conform mashable.com.

Un purtător de cuvânt al NASA a dezmințit că ar fi existat miercuri vreo misiune extravehiculară în desfășurare care ar fi putut fi transmisă live. Presupusa transmisiune live de pe ISS a fost preluată de mai multe site-uri și portaluri media, printre care, UNILAD, Viral USA și INTERESTINATE, acumulând un număr uriaș de vizualizări și like-uri, scrie Agerpres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe pagina de Facebook a Viral USA, transmisiunea a continuat timp de peste 3 ore și a strâns peste 2 milioane de like-uri, 400.000 de share-uri și 280.000 de vizualizări.

NASA anunță de fiecare dată când urmează să transmită activități extravehiculare de pe ISS, iar reprezentanții agenției au infirmat că miercuri ar fi avut loc o astfel de misiune.

Trucul de 5 minute care ii va scapa de neplaceri pe soferi!... Oraşul fără nume, care nu apare pe nicio hartă. Are doar patru kilometri patrați, departament de poliţie, canal de telev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x