Antena Căutare

Tu ce ce ai vrea să porţi pe ultimul drum? Un magazin online a lansat o colecție specială, pentru momentul în care oamenii sunt înmormântați

Un magazin online din Marea Britanie le-a îndeplinit dorințele clienților săi. O colecție de haine, pe cu care și-ar dori să fie îmbrăcaţi clienţii săi pe ultimul drum. 

Un magazin online din Marea Britanie le-a îndeplinit "ultima dorință" clienților săi. O colecție de haine, pe care și-ar dori să le poarte pe ultimul drum.

După realizarea unui sondaj, Lyst a lansat colecţia „Over My Dead Body”: 40 de articole vestimentare şi accesorii pe care clienţii şi-ar dori "să le ia cu ei", după moarte.

Se pare că 85% dintre cei care au răspuns la sondaj s-au gândit cum şi-ar dori să fie îmbrăcaţi pe ultimul drum. De asemenea, oamenii ar fi dispuşi să scoat[ din buzunare bani frumoși pentru hainele de înmormântare. Mai exact, în jur de 1.000 de lire sterline.

Sursa: lyst.co.uk

Oglindă, oglinjoară, Alina Chirciu din Republica Moldova e noua Miss Perfect Body! Galerie foto incendiară... Vine iarna, dar oare astrele se aliniază pe cer pentru noi? Ce ne rezervă astrele în weekend!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x