Antena Căutare

Turist amendat că a mers pe faleză la bustul gol. Cât a fost nevoit să plătească

Un turist a fost surprins de Poliție în Italia în timp ce se plimba la bustul gol pe faleză. Bărbatul nu a scăpat de amendă.

Galerie
Bărbatul este hotărât să atace decizia în instanță | Shutterstock

Massimiliano Fugaro și-a petrecut ziua la o plajă din provincia Veneția, împreună cu fiica sa. În timp ce s îndrepta spre casă, a fost surprins de Poliție fără tricou. Ce a urmat l-a surprins pe bărbat.

Turist amendat că a mers pe faleză la bustul gol. Cât a fost nevoit să plătească

Massimiliano Fugaro se afla la doar 200 de metri de casă, pe o plajă din apropiere cu fiica sa. După ce s-au bucurat de o zi la plajă, cei doi s-au îndreptat spre casă. Deoarece tricoul bărbatului era ud, acesta a decis să-l agațe de căruțul copilei, mergând la bustul gol pe faleză, până acasă.

Citește și: Un turist a comandat pește la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a uluit. A povestit întreaga experiență gastronomică

Articolul continuă după reclamă

Însă a fost oprit de polițiști chiar în apropierea locuinței sale din Eraclea Mare, potrivit unei surse. Oamenii legii l-au informat că a încălcat o lege din zona respectivă și l-au amendat.

Reglementarea respectivă a fost aprobată în 2022, de primarul Nadia Zanchin, care a emis o ordonanță locală prin care se impune purtarea tricoului în afara plajei.

Citește și: Cum a reacționat un englez după ce a mușcat pentru prima dată dintr-un mic din Obor. S-a filmat în tot acest timp

Neștiind de restricția respectivă, Massimiliano a fost nevoit să plătească nu mai puțin de 50 de euro. În ciuda faptului că bărbatul le-a spus polițiștilor că nu știa de legea respectivă și i-a asigurat că va îmbrăca rapid tricoul, oamenii legii nu l-au scăpat de amendă.

Totodată, aceștia i-au explicat că poate face recurs, în cazul în care consideră că i s-a făcut o nedreptate. Potrivit sursei menționate anterior, Massimiliano Fugaro este hotărât să meargă în instanță. Acesta consideră că, prin legea respectivă, este descurajat turismul.

Bărbatul nu a fost deranjat de suma pe care a fost nevoit să o plătească, ci de mesajul pe care îl transmite o astfel de restrcție.

Citește și: Peste ce a putut să dea un turist român pe plaja din Olimp. Bărbatul a scos imediat telefonul și a început să filmeze

„Voi vorbi despre asta cu avocatul meu și vom evalua. Nu e vorba atât de plata sumei de 50 de euro, cât de transmiterea unui mesaj primarului, și anume că acest tip de interdicție ajunge să descurajeze turismul.

Oamenii care vin pentru un weekend și primesc o astfel de amendă nu se vor mai întoarce niciodată. Trebuie să fim atenți cu turiștii”, a declarat acesta pentru o sursă locală.

Citește și: Cum a fost păcălit un turist român în Turcia chiar de polițiști. A plătit o taxă inexistentă

Totodată, acesta consideră că există mult mai multe probleme locale cu adevărat importante decât mersul la bustul gol în afara zonei de plajă, printre care starea drumurilor, problemele întâmpinate de pietonii care trebuie să circule pe stradă, deoarece pe trotuare sunt parcate mașini și implicit problema parcărilor.

„Eu trebuie să merg mereu cu căruciorul pe drum pentru că trotuarul este invadat de mașini parcate”, a mai adăugat el.

Această regulă nu este însă singura considerată bizară de localnici și turiști deopotrivă, ci și interdicția de a asculta muzică în timpul mersului cu bicicleta.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

O turistă din Olanda, surprinsă de prețurile din România. Nu i-a venit să creadă cât a trebuit să plătească pentru trei ... Perseidele 2024. Când are loc fenomenul spectaculos și de unde se poate vedea din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x