Antena Căutare

Uită-te cu atenţie la palmele tale! Liniile inimii se aliniază? Iată ce înseamnă asta

Din bătrâni se spune că liniile din palme pot dezvăluie multe despre viitorul tău, dar şi despre personalitate. Iată ce spun experţii despre asta


Din bătrâni se spune că liniile din palme pot dezvăluie multe despre viitorul tău, dar şi despre personalitate. Iată ce spun experţii despre asta

În ciuda numelui, liniile inimii din palme nu au nimic de-a face cu sănătatea inimii, deși descoperirile pe care le vei afla se poate să te influențeze într-o oarecare măsură.

Mâinile fiecăruia sunt diferite, de la amprente până la linii, mâinile spun povești interesante. Există liniile vieții și ale dragostei, cărora cei care trăiesc din cititul în palmă le utilizează lungimea și textură ca să vadă dacă o persoană va avea mai multe relații sau doar una și cât va trăi aceasta.

Aliniere perfectă: Lipește-ți palmele astfel încât degetele mici să se atingă și dacă lânile inimii se continuă perfect înseamnă că ești o persoană calmă. Mai înseamnă și faptul că ai grijă de cei din jur și că ești un părinte excelent. Cu toate că de obicei ești calmă, nu îți plac schmbările și nu se știe cum poți reacționa dacă ești mult prea stresată. Vei avea o căsnicie lungă şi fericită!

Dreapta mai sus: Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea stângă asta înseamnă că ești o amantă bună și ești atrasă de acele suflete blânde, statornice și la locul lor. De asemenea, deții o înțelepciune ieșită din comun pentru vârsta pe care o ai. Trăiești viața după un set propriu de reguli bine stabilite, de la care nu te abați niciodată și nu îți prea pasă de părerea celor din jur.

Stânga mai sus: Dacă linia inimi din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreptă, atunci ești o fire independentă și aseritvă, căreia îi plac provocările și care are nevoie de un partener pentru a simți că viața este completă. Cu toate acestea, nu ești genul care să meargă la agățat, ci mai degrabă aștepți să apară sufletul pereche.

Casa unui filipinez s-ar vedea și din spațiu la cât de luminată este! Cum arată locuința pe care vin toți acum să o admi... Concert dintr-o altă lume. Iubirea unui muzician pentru natură l-a determinat să creeze instrumente muzicale din gheață....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x