Antena Căutare

Un arădean şi-a dedicat întreaga viaţă florilor. Cel mai bătrân florar din ţară are 91 de ani şi o afacere de succes

Un arădean şi-a dedicat întreaga viaţă florilor. Cel mai bătrân florar din ţară are 91 de ani şi încă mai conduce cu succes afacerea începută de tatăl său acum aproape 100 de ani.

Un arădean şi-a dedicat întreaga viaţă florilor. Cel mai bătrân florar din ţară are 91 de ani şi încă mai conduce cu succes afacerea începută de tatăl său acum aproape 100 de ani.

Pentru el, vârstă este doar o cifră. Vrea să atingă centenarul şi chiar să se extindă. Nu există client care să nu plece de la el cu remorca plină de flori, care ajung în pieţe şi magazine din toată România.

De cum păşeşti în casa veteranului florar, îţi dai seama că ai în faţă mai mult decât o simplă afacere. Toate amintirile lui sunt legate de flori. Diplomele primite la mai multe competiţii de profil stau pe post de tablouri. Toţi membrii familiei au pus umărul la dezvoltarea serelor. Prima a apărut tocmai în 1921, iar astăzi suprafaţa cultivată ajunge la câteva hectare.

Sutele de mii de lalele şi zambile îl menţin vivace pe cel mai în vârstă florar din ţară. Are 91 de ani, însă în fiecare zi îl găsim în mijlocul florilor, unde controlează temperatura din sere şi ia toate deciziile. Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, a pregătit chiar o seră specială, alături de ajutoarele sale.

După luna iubirii şi cea a femeii, serele intră în repaus până primăvara viitoare, când se vor umple, din nou, cu flori pentru îndrăgostiţi.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Comoară descoperită după zeci de ani! O fotografie neștiută cu formația Beatles, developată după 55 de ani... Un leu de mare aflat într-un parc acvatic din Republica Dominicană a dat dovadă de un foarte dezvoltat simţ al umorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x