Antena Căutare

Un bărbat a mâncat carne crudă timp de 100 de zile și apoi a arătat ce a pățit, la finalul experimentului

Un bărbat a decis să mănânce carne timp de 100 de zile ca să vadă ce se întâmplă cu organismului lui, la finalul experimentului. A pozat totul ca să arate dovada și imaginile au devenit virale.

imagine cu carne cruda Galerie
Omul a dezvăluit ce a pățit, după ce a consumat carne crudă timp de 100 de zile | sursa foto: Profimedia

În vârstă de 30 de ani, tânărul a decis să își supună corpul unui experiment cu totul și cu totul surprinzător. După 100 de zile în care a consumat carne crudă, omul a arătat ce a pățit. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Un bărbat a mâncat carne crudă timp de 100 de zile și apoi a arătat ce a pățit, la finalul experimentului

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut un bărbat pe nume Pauly Long în vârstă de 30 de ani, care în prezent locuiește în Bali (Indonezia). Omul a a decis într-o zi să recurgă la o dietă cu 90% carne crudă. Înainte de asta, omul a avut o dietă normală, ce cuprindea legume gătite și carne, dar a decis că a venit momentul să facă o schimbare, după ce a ajuns să aibă diferite probleme de sănătate la stomac.

Citește și: A gătit pui, dar carnea s-a transformat sub ochii ei, în cuptor. Formele care au îngrozit-o pe femeia care abia aștepta cina

Pauly Long susține că, la scurt timp după ce a trecut la o asemenea alimentație, efectele nu au întârziat să apară. Potrivit acestuia, digestia i s-a îmbunătățit, nivelul de energie i-a crescut și s-a ales cu o stare generală mult mai bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am vrut să experimentez și să văd cum mă simt, dar și să arăt în mod public faptul că să mănânci carne crudă e ceva perfect normal și sigur. Am mâncat o friptură de carne crudă pe zi, pe lângă alte lucruri. Nu am avut în niciun moment temeri cu privire la această provocare, căci înțeleg cât de multe sunt beneficiile pe care le aduce o carne crudă de calitate”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: De ce să nu dezgheți niciodată carnea la temperatura camerei. Cu toții facem așa, dar nu știm la ce risc ne expunem

„Carnea crudă este foarte bună la digestie pentru că este cea mai pură formă de carne, nu i-au fost afectate enzimele sau nutrienții. Cele mai mare schimbări am început să le văd în jurul zilei 30, apoi schimbarea a devenit tot mai vizibilă: mai multă energie, digestie mai bună”, a mai completat tânărul care astăzi se poate lăuda ca are 100 de zile în care a mâncat carne crudă.

Totuși, nutriționiștii sunt de altă părere și consideră că o alimentație sănătoasă este, de fapt, o alimentație variată.

Un om al străzii a fost filmat pe furiș când îi face câinelui său o mică surpriză, de ziua lui. Ceea ce a urmat a fost n... O femeie aflată în concediu s-a uitat în telefonul soțului său și a descoperit ce „secret” ascundea acesta, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x