Antena Căutare

Un bărbat lucrează gratuit, fără să ceară bani! Care este motivul pentru care a recurs la incredibilul gest

pUn bărbat de 37 de ani s-a oferit să lucreze în mod gratuit! Omul a pus anunțul pe stradă și apoi a așteptat ca cineva să-i dea de lucru!

Un bărbat de 37 de ani s-a oferit să lucreze în mod gratuit! Omul a pus anunțul pe stradă și apoi a așteptat ca cineva să-i dea de lucru!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre trista situație a lui Anthony Johnson de 37 de ani, care s-a săturat să se simtă inutil, așa că a scris un bilet și l-a agățat în afara cortului în care locuia, ca om al străzii.

Bărbatul a stat pe străzi timp de nouă ani și momentan, singura sa avuție este cortul în care doarme lângă o stație de autobuz din East Sussex, Marea Britanie.

„Caut de muncă! Voi lucra în mod gratuit până ce voi convinge pe cineva că mă pricep și că merit un loc de muncă. Nu iau droguri și nu beau. Pot să plimb și să îngrijesc animale, să fac curat, să fac cumpărături, sarcini ce țin de grădinărit, gătit și multe altele. Sunt dispus să fac orice pentru a-mi câștiga traiul și pentru a da sens vieții mele”, așa suna anunțul bărbatului, care a devenit imediat viral în mediul online.

Un bărbat lucrează gratuit, fără să ceară bani! Care este motivul pentru care a recurs la incredibilul gest

Anthony Johnson a ajuns în stradă după ce a fost închis în închisoare, din cauza faptelor și anturajelor sale în care se aflau răufăcători. Totuși, britanicul a uimit întreaga lumeprin dorința sa de a face tot ce-i stă în putință pentru a-și schimba viața și pentru a demonstra că oricine se poate îndrepta, daca își dorește cu adevărat!

POVESTE CU FINAL FERICIT

Charlotte Howard, o puștoaică de 16 ani, a făcut pe Facebook o strângere de fonduri și mulți au donat ca să îl ajute pe bărbat. Cu banii obținuți i-a luat lui Anthony o rulotă.

Cel mai mare mormânt din lume este o pădure! Nimeni nu are voie să se apropie de el! Pentru cine a fost creat – Galerie ... A pierdut opt sarcini, în zece ani! Mărturisirile unei femei care a devenit mamă: ”Nu-mi vine să cred că e aici!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x