Antena Căutare

Un bărbat s-a apucat să sape în grădină și a transformat locul total. Vecinii, uimiți de ceea ce au descoperit în curtea acestuia

Un bărbat s-a apucat să sape în grădina casei sale și, după un timp, ceva neașteptat a apărut. Când au descoperit ce a „ascuns” omul în curte, toți vecinii au venit să vadă „minunea” cu ochii lor. Chiar în spatele gardului, omul și-a făcut un adevărat paradis.

colaj foto cu andy corrie si gradina lui inainte de transformare Galerie
Omul și-a transformat total grădina și vecinii s-au mirat din plin de ceea ce au descoperit | sursa foto: Profimedia

Un tată cu doi copii a decis într-o zi să se apuce de săpat în curtea casei sale și, în scurt timp, locul s-a transformat complet. Când au văzut ce a putut să „ascundă” în grădină, vecinii s-au mirat din plin și au venit să vadă „minunea” cu ochii lor. Un adevărat paradis exotic a apărut lângă casa omului.

Un bărbat s-a apucat să sape în grădină și a transformat locul total. Vecinii au fost uimiți de ceea ce au descoperit în curtea acestuia

Andy Corrie în vârstă de 42 de ani este un bărbat din Milton Keynes (oraș din Marea Britanie) care s-a săturat de faptul că are o grădină banală. După ce s-a documentat foarte bine, britanicul s-a apucat de săpat în curtea casei. Auzind gălăgie, vecinii au așteptat cu multă curiozitate să afle ce lucrări își face omul în grădină.

Citește și: Un bărbat a săpat o groapă în curtea casei. Când au descoperit ce a „ascuns” acesta în interior, vecinii au fost uluiți

Nu a durat foarte mult și „minunea” a început să prindă contur. A început să apară o construcție destul de mari și, în scurt timp, vecinii au putut să vină să vadă „minunea” cu ochii lor.

Omul și-a amenajat un adevărat paradis verde, cu plante exotice și un iaz imens cu pești kpi de diferite culori.

„Soția mea, Sarah, a zis inițial că sunt nebun. După ce am construit totul a înțeles ce intenționam să fac”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la metro.co.uk.

Citește și: Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

Deși proiectul a fost unul destul de dificil, Andy Corrie s-a descurcat foarte bine, căci lucrează în domeniul construcțiilor. Acum, omul este încântat de paradisul său verde și profit de fiecare ocazie pe care o are pentru a petrece timp aici. Pe lângă iazul uriaș cu pești koi, omul are în curte și palmieri și numeroase alte plante exotice, dar și câteva specii de șopârle care se bucură de condițiile obținute de bărbat în interiorul acestei sere din curtea casei sale.

Când totul a fost gata, vecinii au fost mai mult decât uimiți atunci când au văzut să vadă „minunea” cu ochii lor. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Deși l-a costat o adevărată avere de aproximativ 100.000 de lire sterline, omul este mai mult decât încântat de investiția făcută și spune că a meritat totul din plin.

Planta miraculoasă, elixirul sănătății, stocată alături de aur în comorile imperiale, în Grecia Antică, a fost redescope... Cine sunt și cum arată gemenele „Barbie”. Două surori au investit sume colosale pentru a se transforma radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x