Căutare Live

Un chelner a primit 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar.. 0,37 dolari. Motivul este unul foarte emoționant

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

În vârstă de 32 de ani, Kasey Simmons a primit bacșișul uriaș drept răsplată pentru un gest generos pe care îl făcuse cu o zi înainte.

Pe când se afla la cumpărături, acesta a observat o bătrânică ce stătea la coadă, foarte tristă. A reușit să o înveselească și i-a plătit și cumpărăturile. „Au costat doar 17 dolari, însă nu e vorba de bani. E important să îi arăți cuiva că îți pasă”, a povestit tânărul.

Și... surpriză! Bacșișul generos de la restaurant a fost oferit chiar de fiica bătrânei. Femeia și-a explicat gestul într-un mesaj scris pe un șervețel.

Se pare că mama sa trecea prin momente dificile, în acea zi împlinindu-se 3 ani de când își pierduse soțul. Tânărul a fost foarte emoționat în momentul în care a citit mesajul:

„Într-una dintre cele mai triste zile din an, tu ai reușit să îi faci mamei mele ziua minunată. Ai insistat să plătești, i-ai spus că e o femeie foarte frumoasă. Nu am mai văzut-o zâmbind atât de mult, de când tatăl meu a murit”.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri