Antena Căutare

Un japonez de 76 de ani traieste izolat pe o insula tropicala

Rareori poarta haine si nu mananca nimic altceva in afara de prajituri cu orez. Masafumi Nagasaki, in varsta de 76 de ani, traieste de mai bine de 20 de ani pe o mica si neospitaliera insula japoneza, locul in care vrea sa si moara, de altfel.

In timp ce majoritatea persoanelor abia asteapta sa se odihneasca atunci cand ies la pensie, batranului de origine nipona nici macar prin gand nu i-a trecut acest lucru. El se bucura de o viata plina cu soare, pe insula numita Sotobanari (sau "Insula de la Distanta").

Locul indepartat, care nu e mai mare de un kilometru, nu are nici macar apa potabila. Aici, Masafumi Nagasaki a avut de infruntat pana acum taifunuri puternice si numeroase insecte. Insa astfel de dificultati nu l-au impiedicat pe batran sa locuiasca singur mai bine de doua decenii.

Barbatul traieste tot timpul dezbracat, in afara de o singura zi pe saptamana, cand se intalneste cu familia sa pentru a primi apa, prajituri cu orez si 120 de dolari.

"Nu fac ceea ce-mi spune societatea, insa urmez regulile lumii naturale. Nu te poti pune cu natura, asa ca trebuie sa te supui in totalitate", a declarat Masafumi Nagasaki.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

La 102 ani, un barbat inca munceste si are iubita de 48 de ani... FOTO! Imagini uimitoare cu o furtuna solara, captate de camerele NASA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x