Antena Căutare

Un jurnal inedit pentru povestile tale!

Jurnalul sau ”caietul de perna” este obiectul cel mai pretios inca din timpuri stravechi. Acum te poti bucura de un jurnal inedit: cutia Dear Diary, din lemn, speciala pentru ca tu sa iti tii in ordine toate povestile dragi pe care le-ai adunat de-a lungul anilor. Un jurnal lucrat manual care iti decoreaza casa cu accente vintage.

Cu un aer vintage si trandafiri pierduti printre hartii vechi si decolorate, cutia Dear Diary inspira in fiecare secunda o declaratie in soapta. Perfecta pentru o casa cu accente vintage si shabby chic, Dear Diary poate fi pusa la loc de cinste si folosita pentru a tine cele mai dragi obiecte din casa: bijuterii vechi primite in dar, mesaje si biletele peste care a trecut timpul, amintiri din calatorii sau flori uscate intr-o carte. Este vorba de toate acele povesti pe care ti-ar placea sa le ai scrise in jurnal, asta daca nu sunt deja notate acolo. Asa ai un jurnal numai al tau, personalizat, inedit.

Cutia Dear Diary este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Pentru un old-look deosebit, cutia Dear Diary are o inimioara impietrita in timp pe laterala din fata. Astfel, vei stii intotdeauna unde iti pastrezi cele mai de seama amintiri - in suflet. Inimioara este incastrata in lut si pictata cu vopsele acrilice apoi antichizata si lacuita.
Citeste continuarea aici.

La Vatican s-a deschis o expozitie de papamobile... Saritura lui Felix Baumgartner, o aventura de zeci de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x