Antena Căutare

Un roman a reclamat ca nu a castigat la loto desi horoscopul din ziar indica sanse

Un roman a reclamat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) ca nu a castigat la loto desi horoscopul dintr-un ziar ii indica sanse de castig, a declarat Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC, citat de Mediafax.



"O reclamatie, primita de vreo jumatate de an, a fost din partea unui consumator care reclama un ziar de larga circulatie din Bucuresti pentru simplu fapt ca citise in ziua respectiva in horoscop ca va castiga o suma foarte mare de bani si a jucat si la loz in plic, si a luat si un bilet la loto si la alte jocuri, si nu a castigat nimic. Ne-a trimis biletele respective si decupajul din ziar cu horoscopul si reclama ziarul, cerand daune materiale si morale pentru ca el si-a cheltuit niste bani crezand ca va putea castiga asa cum scria in horoscop. Raspunsul nostru a fost ca trebuie sa se adreseze ziarului sau redactorului care tinea rubrica de horoscop, pentru daune. I-am explicat ca noi nu avem nicio treaba"

Presedintele ANPC a declarat in interviul acordat agentiei de presa ca scopul institutiei este acela de a-l face pe consumatorul roman sa constientizeze drepturile pe care le are, mai ales pe cel de a sesiza autoritatile in cazul unui produs neconform.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Anglia: Competitia "avioanelor" traznite... Un tanar sfideaza gravitatia si merge pe un lac adanc de 23 de metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x