Antena Căutare

Un tânăr a găsit cinci „ghemotoace negre” în propria curte! I-a pozat și a pus fotografia pe internet, însă un bun prieten i-a dat vestea cea mare: „Nu sunt câini!!!”

Întregul episod a fost relatat de presa din Australia, acolo unde s-a și petrecut evenimentul. Craig Mcgettrick, bărbatul care a descoperit puișorii ce păreau a fi ai unei cățelușe, a încercat să le găsească familie, dar a avut parte de o surpriză neașteptată

Întregul episod a fost relatat de presa din Australia, acolo unde s-a și petrecut evenimentul. Craig Mcgettrick, bărbatul care a descoperit puișorii ce păreau a fi ai unei cățelușe, a încercat să le găsească familie, dar a avut parte de o surpriză neașteptată.

Totul s-a întâmplat într-o dimineață, când bărbatul a auzit niște zgomote ciudate într-un cotlon al grădinii sale. Amers liniștit în locul de unde se auzea scheunatul și când a privit mai atent a descoperit cinci puișori de cățel, care,aparent, fuseseră abandonați de către mama lor. Craig, mare iubitor de animale, i-a luat și i-a așezat în locuința sa după care i-a fotografiat și a postat imaginile pe rețelele de socializare în speranța că va găsi persoane dornice să adopte patrupedele.

Printre răspunsurile primite de la prieteni pe Facebook i-a atras atenția cel venit din partea unui amic virtual, angajat al unei organizații pentru protecția animalelor: „Din câte îmi dau seama ar trebui să ai grijă și să vii cu ei la sediul nostru. Te pot asigura că nu sunt pui de câine ci mai degrabă de vulpe”, a scris omul.

Când se va sfârși Universul? Omenirea se apropie de momentul în care totul se va TERMINA... Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x