Antena Căutare

Un tanar sfideaza gravitatia si merge pe un lac adanc de 23 de metri

Matt Whitehurst, un adolescent britanic in varsta de 16 ani, i-a uimit pe locuitorii din Popcastle din districtul Cumbria cu o cascadorie uimitoare. El a demonstrat ca poate merge cu bicicleta pe un lac adanc de aproape 23 de metri, potrivit Daily Mail. Tanarul refuza sa dezvaluie secretul formidabilei sale acrobatii, insa da asigurari ca aceasta nu este o inselatorie.

Nu pot si nici nu voi spune cum am reusit acest lucru, insa multa lume m-a vazut si poate confirma ca nu este un trucaj foto


Tanarul a oferit deja mai multe "reprezentatii" pe Lacul Buttermere si spera sa stranga bani pentru victimele inundatiilor din 2009.

Matt nu este singurul care merge pe apa. O reprezentatie similara a avut loc pe 28 iunie, cand Steve Frayne a mers pe raul Tamisa din Londra. Celebrul iluzionist, al carui nume de scena este Dynamo, a declarat jurnalistilor de la Daily Mail ca va lua secretul cu el in mormant.

Citeste si Jurnalul

FOTO: Dailymail.co.uk

Un roman a reclamat ca nu a castigat la loto desi horoscopul din ziar indica sanse... O fata sexy danseaza provocator pentru soferii blocati in trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x