Antena Căutare

Fenomen straniu în ROMÂNIA. Specialiștii avertizează: „E un PERICOL pentru toată lumea!”

Fenomen straniu pe litoral! Un val enorm de ceaţă a acoperit Constanţa şi Mamaia, în această dimineaţă.

Fenomen straniu pe litoral! Un val enorm de ceaţă a acoperit Constanţa şi Mamaia, în această dimineaţă. Negura a apărut dinspre mare şi a făcut să dispară, ca prin farmec, totul în zare. Ceaţa a ţinut câteva ore bune, suficient cât să întrerupă activitatea maritimă din portul Constanţa.

De la ora 9 jumătate dimineaţa, ceaţa a creat un adevărat perete la malul Mării Negre. Mai bine de două ore, vizibiliatea s-a redus la nici un metru. Perdeaua de ceaţă a speriat păsările călătoare, care nu mai ştiau încotro se îndreaptă.

Încet-încet, valul de ceaţă a acoperit întreaga staţiune Mamaia, lacul Siutghiol şi mai apoi întregul oraş. Activitatea maritimă a fost întreruptă şi ea aproape 3 ore.

Meteorologii mai spun ca astfel de fenomene vor mai perisista pe litoral, asta in conditiile in care pana sambata temepraturile vor continua sa fie destul de ridicate pentru aceasta perioada, undeva in jurul valorii de 20 de grade celsius.

În zilele călduroase, de sub apa acestui lac, își face apariția o BISERICĂ. Povestea ei a uimit lumea! ,,Sunt singurele ... 5 locuri bântuite din București prin care treci în fiecare zi fără să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x