Antena Căutare

Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut „ascunde” un tânăr în mașina lui. Ce au descoperit

Un tânăr s-a apucat într-o zi să lucreze la mașină și, când totul a fost gata, toți au fost uimiți. Chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce se ascunde în interiorul vehicului.

portbagajul unei masini Galerie
Un bărbat și-a transformat complet mașina și vecinii au fost de-a dreptul uluiți | sursa foto: Shutterstock

Într-o zi, un bărbat a avut o idee îndrăzneață și, fără să mai stea pe gânduri, acesta s-a apucat de treabă, transformându-și complet mașina. Când totul a fost gata, nu doar rudele și apropiații s-au mirat, ci chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ceea ce se ascunde în vehicului bărbatului.

Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut să facă un tânăr în mașina lui și ce a „ascuns” acesta în interior

Jordan Gold a decis într-o zi să își transforme complet mașina cu cinci locuri pe care o avea deja de ceva timp. Într-o zi, tânărul a avut o idee îndrăzneață și, după ce și-a făcut niște calcule și ceva muncă de documentare, bărbatul n-a mai stat pe gânduri, ci s-a pus pe treabă. După un timp de muncă intensă, rezultatul a fost unul complet neașteptat.

Citește și: De ce șoferii trebuie să deschidă ușa mașinii cu mâna dreaptă, atunci când vor să coboare. Explicația pe care puțini o știu

Deși mașina arăta la fel în exterior, ceea ce este cu adevărat uluitor este ceea ce se „ascunde” în interior. Rudele și prietenii lui Jordan Gold i-au lăudat din plin imaginația și chiar s-au mândrit cu ceea ce a reușit să realizeze acesta, într-un timp relativ scurt. Ba chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ceea ce se „ascunde” în mașina omului, de fapt.

Pasionat de călătorii, drumeții și camping, bărbatul a realizat faptul că o rulotă l-ar costa mult prea mult. Totuși, mânat de pasiunea sa imensă pentru natură, omul s-a documentat și a transformat mașina sa de 5 locuri într-un adevărat „paradis” pentru un călător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși la exterior vehiculul pare unul obișnuit, ceea ce se ascunde în interior e uluitor: un spațiu generos de dormit, cu televizor, spații de depozitat bagajele și chiar decorațiuni, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a descoperit

La final, cu o investiție destul de mică, omul a obținut o mașină pe sufletul său și a anunțat că este mai mult decât nerăbdător să facă primele călătorii în noile sale condiții.

Jordan Gold a filmat întregul proces de transformare a mașinii și filmarea a fost publicată pe TikTok. Aceasta a făcut senzație și a adunat mai bine de un milion și jumătate de vizualizări.

Puterea machiajului o ajută pe această femeie să îi facă pe toți să se îndrăgostească de ea. La ce trucuri apelează... Tayla Clement e femeia care nu a zâmbit niciodată, deși are 24 de ani. Care este motivul și cum îi afectează viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x