Căutare Live

Vezi reclama pentru care Google a platit 5 milioane de dolari!

Spotul de un minut, difuzat de Google in timpul Super Bowl, reprezinta cel mai mare efort de promovare in mediile traditionale pentru o companie care si-a castigat notorietatea prin expunere online si recomandari interumane.

Reclama "Parisian Love", care dramatizeaza o poveste de dragoste virtuala intre mai multe instrumente ale motorului de cautare, a fost difuzata in ultima parte a meciului si a durat un minut.

Fiind unul dintre evenimentele sportive cu cea mai mare audienta, Super Bowl este o ocazie pentru advertiseri de ajunge cu mesajele comerciale la un public foarte numeros, printr-o singura actiune.

Multi analisti sustin insa ca decizia companiei Google de a fi vizibila in timpul Super Bowl este o reactie la amenintarea concurentei, in special cea a Microsoft, care a lansat motorul Bing.

Conform expertilor in comunicare, debutul Google in prima liga a publicitatii a fost un succes, testele indicand ca a fost cea mai apreciata reclama difuzata in timpul evenimentului.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! "Un calaret fantoma" a fost surprins in timpul protestelor din Egipt... VIDEO! O britanica de 70 de ani a pus pe fuga o banda de hoti...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri