Antena Căutare

VIDEO / Ambuteiaj-record: 100 km, in 9 zile!

Ambuteiaj record pe o autostrada din China, unde 100 de kilometri se parcurg in... 9 zile. Oficialii sunt depasiti de situatie si promit ca totul va reveni la normal in trei saptamani. Presa din toata lumea vorbeste deja despre cel mai mare ambuteiaj din toate timpurile.

Blocajul de pe o autostrada care leaga nordul tarii de Beijing a inceput sa se formeze acum zece zile. Atunci, zeci de camioane de mare tonaj se indreptau spre capitala cu alimente si materiale de constructii.

Tot mai multi soferi au fost incurcati de mastodonti iar cozile au inceput sa se formeze vazand cu ochii. Apoi, la 5 zile dupa acest incident, oficialii chinezi au inceput o serie de lucrari pe tronsonul deja foarte aglomerat.

In cateva zeci de minute situtia s-a inrautatit. Tot mai multe masini se alaturau coloanei. Localnicii au profitat imediat de situatie, vanzandu-le soferilor alimente la suprapret. Au inceput si campionatele de carti sau table intre soferi. Orice numai sa treaca timpul mai repede. Acum, ambuteiajul depaseste 100 de kilometri iar soferii stau cam 9 zile ca sa ajunga in capitala.

Autoritatile spun ca totul va mai dura trei saptamani, pana cand o alta autostrada va fi redeschisa circulatiei.

VIDEO: Badea ii arata lui Basescu cum se da cu pumnul... VIDEO! Jurnalista, lovita "live" in cap cu o minge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x