Antena Căutare

Video. "Mowgli girl", fetița care a fost salvată de maimuţe, a învățat să meargă în două picioare! După două luni, mănâncă normal şi... zâmbeşte

O fetiță găsită în junglă, în mijlocul unui grup de maimuțe, a fost filmată mergând biped pentru prima dată, la aproape două luni de când a fost găsită.

O fetiță găsită în junglă, în mijlocul unui grup de maimuțe, a fost filmată mergând biped pentru prima dată, la aproape două luni de când a fost găsită.

Imediat ce a fost găsită, în rezervația naturală Bahraich, din nordul Indiei, nu departe de Nepal, fetița a fost botezată „Mowgli girl”, aluzie la celebrul personaj crescut de lupi din „Cărțile junglei”, opera lui Rudyard Kipling.

Nu știa să meargă decât în patru labe, nu purta nicio haină și se hrănea apucând hrana cu gura, direct de pe sol. Pentru a comunica, folosea exclusiv sunete, neștiind să vorbească, scriu cei de la Daily Mail. Nu i s-a putut atribui vârsta cu certitudine, dar pare să aibă 8-10 ani.

Copila a fost descoperită de sătenii din zonă, care au alertat poliția. Aceasta era în compania maimuțelor, care i-au atacat pe salvatorii care voiau să o transporte pe fată la spital.

De atunci, încearcă să se adapteze la viața în societatea umană. A fost internată într-o instituție, unde primește ajutor medical și psihiatric. Aici a fost învățată să meargă în două picioare, să mănânce normal, dar încă nu poate să vorbească. Înțelege, totuși, ceea ce i se spune și zâmbește uneori.

Horoscopul zilei de 8 aprilie! Berbecii îşi vor lua gaşca de prieteni şi vor merge împreună într-o scurtă escapadă... Un urs a coborât din pădure la marginea oraşului Azuga pentru o tăvăleală prin zăpadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x