Antena Căutare

VIDEO! Un elefant face arta cu trompa! Picteaza la fel de bine ca un om

Nicio excursie in Thailanda nu e completa fara o fotografie cu un elefant... dar o imagine primita de la un elefant e, cu adevarat, o amintire de neuitat!

Acest iubitor de arta neobisnuit face parte dintr-o turma de elefanti instruiti la Thai Elephant Conservation Center, din Lampang, nordul Thailandei, sa picteze pentru turisti.

Folosind doar o pensula pe care o tine in trompa, elefantul asiatic din imagine picteaza cu acuratete un buchet de trandafiri rosii. Avand o inclinatie pentru Picasso, uriasul "pictor" a impresionat publicul printr-o intreaga expozitie de tablouri cu natura statica.

In 1997, doi artisti americani au fost martorii primelor opere de arta pictate de elefanti, facute vreodata in Thailanda. De atunci, centrul unde sunt tinuti elefantii talentati a folosit pictura ca o modalitate de a creste veniturile din turism, dar si de a-si distra oaspetii.

VIDEO! Emotionant! Reactia unui bebelus cand mama lui ii canta... Sa fie aur! Angajatii unui aeroport au ramas fara cuvinte cand au curatat toaleta unui avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x