Antena Căutare

VIDEO! Vezi momentul exorcizarii care a oripilat o lume intreaga!

Anneliese Michel, nascuta pe 21 septembrie 1952 intr-un orasel din Germania, a fost o catolica practicanta si devotata crezului ei. Cand a implinit varsta de 16 ani a suferit un accident in urma caruia a ramas cu sechele grave.



Internata intr-un spital de psihiatrie, starea ei nu s-a imbunatatit, ba din contra depresia s-a adancit si mai tare. Pentru ca era din ce in ce mai convinsa ca este posedata de Diavol, Anneliese Michael a apelat la un preot catolic pentru a o scapa de acest chin.

Astfel, femeia a mers impreuna cu un prieten intr-un pelerinaj la San Damiano, pentru a scoate demonii care ii chinuiau sufletul. In urma primei sedinte de exorcizare femeia a declarat ca simte o eliberare si o pace launtrica pe care nu a mai avut-o de foarte mult timp.

Astfe, atat ea cat si parintii ei au fost convinsi ca starile ei rele au fost datorate celui Rau. Intre anii 1975-1976 Anneliese a fost supusa la 67 de sedinte de exorcizare care durau fiecare cate patru ore.

Pe 1 iulie 1976 Anneliese a murit in somn. Medicii care au realizat autopsia asupra corpului ei au declarat ca moartea a survenit din cauza deshidratarii si a malnutritiei.



Sursa: Antena 3

VIDEO! O batrana de 86 de ani a plonjat cu masina in piscina... FOTO! Talidomida, somniferul care a distrus o generatie intreaga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x