Antena Căutare

VIDEO VIRAL: Curaj uluitor pentru o tânără! A născut în maşină, iar soţul ei a filmat totul!

Momente incredibile au trăit Jonathan şi Lesia Pettijohn, doi tineri care au devenit părinţi pentru a treia oară chiar în timp ce se aflau în trafic.

Momente incredibile au trăit Jonathan şi Lesia Pettijohn, doi tineri care au devenit părinţi pentru a treia oară chiar în timp ce se aflau în trafic.


Dacă la început femeia a avut un atac de panică şi a început să urle de durere, ulterior ea s-a calmat şi, cu ajutorul soţului ei, a reuşit să facă faţă contracţiilor care au devenit din ce în ce mai puternice.


Coordonată atent de soţul ei, aceasta a născut chiar pe scaunul maşinii, în timp ce automobilul se afla în mers.

"Am reuşit. Bate palma, iubito."
, i-a spus Jonathan după ce Lesia a născut un băieţel perfect sănătos.



Micuţul, care a cântărit la naştere 4,5 kilograme va purta numele Joshiah. Cei doi soţi nu sunt însă părinţi pentru prima oară, căci mai au acasă doi copii. De asemenea, imaginile incredibile care au fost filmate de partenerul de viaţă al femeii au făcut furori pe internet, fiind vizualizate de peste opt milioane de persoane.

Sursa: Daily Mail

Pe 21 iulie a fost -89,2 grade Celsius! Vara ce a adus planetei cea mai scăzută temperatură din istorie!... O femeie și-a părăsit soțul și a plecat cu fratele acestuia! Scrisoarea bărbatului i-a provocat șocul vieții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x