Antena Căutare

Zeci de oameni au ales să se mutileze „în palmă”. Intervenția nu se face cu laser, ci doar cu bisturiul. Care e motivația acestui gest extrem(ist)

„Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus!”, spune o vorbă din popor. Și în palme, în viziunea multor adepți ai chiromanției, artă străveche japoneză prin care cei inițiați în tainele cititului în palmă reușeau să deslușească viitorul unui om. Nu o dată, poate vi s-a întâmplat și vouă ca cineva „să vă ghicească în palmă”, adică să vă interpreteze liniile destinului.

„Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus!”, spune o vorbă din popor. Și în palme, în viziunea multor adepți ai chiromanției, artă străveche japoneză prin care cei inițiați în tainele cititului în palmă reușeau să deslușească viitorul unui om. Nu o dată, poate vi s-a întâmplat și vouă ca cineva „să vă ghicească în palmă”, adică să vă interpreteze liniile destinului.

Schimbarea sorțiii poate părea imposibilă, însă nu și pentru japonezi care apelează la intervenții chirurgicale pentru a-și modifica liniile din palme. Motivul? Ei sunt convinși că astfel își vor schimba destinul.

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Takaaki Matsuoka, un chirurg estetician la clinica Shonan Beautys, a efectuat deja 37 de astfel de operații. Prima solicitare a venit în 2011. Medicul nu știa nimic despre această pseudoștiință, așa că a fost nevoit să se informeze. Și-a cumpărat cărți, a mers prin anticariate, s-a întâlnit cu cei care practicau arta cititului în palmă.

A găsit un caz în Coreea și după ce a studiat metoda colegilor săi, a efectuat operația în clinica sa. Prețul cerut? 1.000 de dolari. Intervenția a decurs fără probleme, iar de atunci tot mai mulți oameni speră că astfel vor atrage norocul de partea lor.

„Dacă o să încercați să creați linii în palmă cu ajutorul unor operații laser, acestea nu vor fi un succes, semnele se vor vindeca în timp, iar pacientul va rămâne doar cu o mică cicatrice. Trebuie să utilizați bisturiul și să efectuați o incizie șubredă în mod intenționat, deoarece liniile din palmă nu sunt niciodată complet drepte. Nu este o intervenție chirurgicală dificilă , dar trebuie să fie făcută corect”, a explicat doctorul, citat de site-ul thedailybeast.com.

Oraşul fără nume, care nu apare pe nicio hartă. Are doar patru kilometri patrați, departament de poliţie, canal de telev... Din arhivele fostei Securităţi - Arsenie Boca a trăit cu o femeie timp de 40 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x