Antena Căutare

Ziua Recordurilor Mondiale a fost marcata in toata lumea, prin noi recorduri

Sute de mii de oameni din intreaga lume au sarbatorit Ziua Recordurilor Mondiale. Multi au incercat sa bata unele recorduri si chiar au reusit.

La Londra, Ziua Recordurilor Mondiale a fost marcata asa cum se cuvine, printr-un record. 28 de tinere au dat dovada de multa flexibilitate si si reusit sa se strecoare toate intr-un automobil Mini Cooper. 13 dintre ele s-au asezat numai pe bancheta din spate. Intreaga echipa a tinut o cura de slabire drastica inainte de eveniment, dar britanicele spun ca a meritat tot efortul.

In schimb, peste Ocean, in orasul Stamford, s-a intrecut recordul la saritura.cu bara cu arc. “Faptul ca am batut recordul mondial anterior ma face sa ma simt minunat pentru ca am venit aici nestiind daca o sa fiu indeajuns de bun”, a declarat detinatorul recordului.

In cealata parte a planetei, un tanar din Australia a batut recordul pentru cea mai lunga nota cantata la didgeridoo, un instrument traditional al aborigenilor. A sustinut nota timp de 30 de secunde folosind o tehnica speciala de respiratie.

Noua din noua! Toti fratii au supravietuit pe frontul WWII !... Romanii, codasi in ceea ce priveste bunele maniere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x